Menu

Crispy NoChicken Burger

Crispy NoChicken 
Club Sandwich

Crispy NoChicken 
Club Sandwich

6 annosta

Ainesosat

  • 12 paksua leivänsiivua 
  • 6 The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burgeria 
  • 3 oranssia tomaattia siivuina 
  • salaatinlehtiä, esimerkiksi roomansalaattia, sydänsalaattia, frisésalaattia tai puutarhakrassia
  • 1 pitkittäin siivutettu kurkku 
  • 4 siivua korkealaatuista vegaanista juustovaihtoehtoa 
  • HELLMANN’S vegaanista majoneesia
  • perunalastuja

Valmistus

  1. Paista The Vegetarian Crispy NoChicken burgereitasi tarttumattomalla pannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita. Aseta ne syrjään ja pidä lämpiminä.
  2. Paahda leipäviipaleet samalla pannulla tai leivänpaahtimessa.
  3. Levitä leiville runsaasti majoneesia, lisää salaatti, kurkku, tomaatit ja siivu vegaanista vaihtoehtoa juustolle.
  4. Laita ylle toinen paahdettu leipäviipale, levitä sille runsaasti majoneesia ja aseta ylimmäiseksi paistettu The Vegetarian Crispy NoChicken Burger.
  5. Laita vielä päälle salaattia ja kolmas paahtoleipä, joka sekin on voideltu majoneesilla.
  6. Leikkaa Club Sandwichisi diagonaalisesti ja lävistä puisella tikulla, jotta rakenne pysyy kasassa. Tarjoile perunalastujen kera.

Raw NoBeef Burger

NoBeef Burger

NoChicken Chunks

NoChicken shawarma

NoChicken shawarma

Shawarma on alkujaan Lähi-idästä kotoisin oleva annos, joka tehdään yleensä lampaasta. Tässä on kasvisversio annoksesta yhdessä perinteisten aromaattisten mausteiden kanssa. Shawarma-mausteita voi tilata tukkukaupasta.

10 hengelle

Marinadi

  • 400 g Jogurtti
  • 100 g Hellmann’s ketsuppi
  • 100 g Rapsiöljy
  • 20 g Knorr Professional Maustepyree Valkosipuli
  • 60 g Valkoviinietikka
  • 60 ml Sitruuna, puristettuna
  • 10 g Suola
  • 20 g Shawarma-mauste

Marinoitavaksi

  • 1 kg Vegetarian Butcher NoChicken Chunks

Kypsennettäväksi

  • 480 g Paprika, viipaloituna
  • 240 g Sipuli, viipaloituna

Tarjoiluun

  • 10 palaa litteää leipää, tomaattia, kurkkua, jäävuorisalaattia, suolakurkkua, punasipulia, jugurttia
  1. Sekoita kaikki marinadiainekset ja sekoita ne Vegetarian Butcher NoChicken Chunks -soijapalojen kanssa. Anna marinoitua yön yli.
  2. Lisää paprika ja sipuli ja sekoita hyvin.
  3. Paista uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia.
  4. Tarjoile litteän leivän, jäävuorisalaatin, tomaattiviipaleiden, kurkun, punasipulin ja suolakurkkujen kera.
Rapeat NoChicken Chunks

Rapeat NoChicken Chunks

Nämä rapeat makupalat sopivat herkullisiksi välipaloiksi ja ne ovat täydellisiä esimerkiksi buffettiin!

10 hengelle

Marinadi

  • 50 g MAIZENA, maissitärkkelys
  • 4 g Valkosipulijauhe
  • 5 g Knorr Umami
  • 4 g Sipulijauhe
  • 2 g Mustapippuri
  • 6 g Suola
  • 2 Muna
  • 200 g Panko-korppujauho
  • 600 g NoChicken Chunks, sulatettu
  • 2 l Flora Aromiöljy
  • Kastike:
  •  
  • 500 g Hellmann’s vegaanimajoneesi
  • 50 g Knorr Primerba Provance
  • 30 g Knorr Professional Savuchili Puré Professional -maustepyree

Näin valmistat annoksen

  1. Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään ja laita jääkaappiin, kunnes tarjoillaan.
  2. Sekoita MAIZENA-maissitärkkelys valkosipulijauheen, sipulijauheen, Knorr Umamin sekä suolan ja mustapippurin kanssa.
  3. Paneeraa Vegetarian Butcher NoChicken Chunks -soijapalat MAIZENAmaissitärkkelyksessä yhdessä mausteiden, munien ja panko-korppujauheen kanssa.
  4. Friteeraa friteerauskeittimessä 170 asteessa, kunnes palat ovat rapsakoita. Tarjoile välittömästi kastikkeen kanssa.

NoMince

Herkullinen NoMince Wok

Herkullinen NoMince Wok

Wokki rapsakoista kasviksista ja kasvisrouheesta. Yksinkertainen nuudeliannos, joka on täynnä aasialaisia makuja, kuten inkivääriä, seesamiöljyä ja soijakastiketta. Munanuudelit voi helposti korvata riisinuudelilla!

10 hengelle

  • 400 g Vegetarian Butcher NoMince
  • 400 g Munanuudeli
  • 500 g Parsakaali
  • 150 g Porkkana
  • 150 g Ituja
  • 60 g Rapsiöljy
  • 30 g Valkosipuli, paloiteltuna
  • 60 g Inkivääri
  • 2 g Sokeri, Mustapippuri
  • 40 g Seesamiöljy
  • 100 g Soijakastike

Tarjoiluun

  • 2 kpl Lime
  • 60 g Vihersipuli
  • Sriracha-kastiketta
  • 5 g Seesaminsiemeniä,paahdettuna

Näin valmistat annoksen

  1. Irrota parsakaali nupuiksi ja leikkaa porkkanat ja vihersipuli siivuiksi. Hienonna sipuli ja inkivääri.
  2. Kaada keitinvesi nuudelien päälle ja anna muhia hetken aikaa, kunne ne ovat hieman pehmenneet. Kaada vesi pois ja anna jäähtyä.
  3. Lämmitä wokki- tai paistinpannu erittäin kuumaksi.
  4. Lisää öljy ja ruskista sipuli ja inkivääri nopeasti. Lisää Vegetarian Butcher NoMince -rouhe ja ruskista persilja.
  5. Lisää loput öljystä sekä kasvikset ja nna paistua muutama minuutti.
  6. Mausta pienellä määrällä sokeria ja suolaa. Lisää 30 ml vettä ja anna hautua kattilan alla 1 minuutti. Lisää seesamiöljy ja soijakastike. Sekoita mukaan idut ja nuudelit.
  7. Tarjoile hienonnetun vihersipulin, Srirachakastikkeen ja limemehun kanssa.
The Vegetarian Butcher

The Vegetarian Butcher

Reseptivihko

Katso reseptivihko täältä
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu