Menu

Raaka-aineet

+

The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks maustaminen

Pikkelöity punakaali

Tomaatti kurkku salaatti

  • Tomaatti 300.0 g
  • Kurkku 300.0 g
  • Salottisipuli 100.0 g
  • Minttu, tuore 5.0 g

Baba ganoush

Karamellisoitu sipuli

  • Sipuli 5.0 kpl
  • Oliiviöljy 100.0 ml
  • Suola

Esillelaitto

  • Flatbread 10.0 kpl

...

Valmistus

  1. The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks maustaminen

    Laita mausteet maustemyllyyn ja aja hienoksi.  Lisää sitruunankuori, Knorr pureet, Maille Dijon, suola ja sokeri. Hienonna TVB NoChicken Chunks poikkisyin noin 0,5 cm kokoisiksi suikaleiksi ja lisää mausteseokseen. Kuumenna öljy pannulla. Paista TVB rapeaksi pannulla. Viimeistele valkoviinietikalla.
  2. Pikkelöity punakaali

    Leikkaa kaali ohueksi suikaleeksi. Sekoita loput ainekset keskenään. Marinoi kaali.
  3. Tomaatti kurkku salaatti

    Poista tomaatista sisus ja kuori. Hienonna 1 cm kokoisiksi paloiksi. Poista kurkusta sisus ja leikkaa samankokoisiksi paloiksi. Hienonna sipuli, jalapeno sekä minttu ja sekoita kaikki keskenään.
  4. Baba ganoush

    Puolita munakoisot ja levitä valkosipulia molempiin puoliin. Pirskottele oliiviöljyä pintaan. Laita puolikkaat takaisin yhteen ja laita folioon. Paahda 225 asteessa 40 minuuttia. Avaa foliot ja paahda munakoisoja vielä 20 minuuttia. Ota munakoisot pois foliosta ja anna jäähtyä hetki. Kaavi munakoison sisus kuoresta. Laita munakoison sisus kutteriin ja lisää sitruuna, tahini sekä suola. Sekoita kunnes haluamasi rakenne.
  5. Karamellisoitu sipuli

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia pannulla oliiviöljyssä keskilämmöllä kunnes sipuli on pehmeää ja ruskeaa. Mausta suolalla.  
  6. Esillelaitto

    Paahda kuivalla pannulla tai grillaa leipä ennen esille laittoa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu