Raaka-aineet
TVB No Mince chili
-
Oliiviöljy 50.0 ml
-
Sipuli 50.0 g
-
Juustokumina 10.0 g
-
Tomaattipyre 20.0 g
-
Vesi 100.0 ml
-
Mustapapu, säilyke 50.0 g
Esillelaitto:
-
Hot dog-sämpylä 10.0 kpl
-
Vege Nakki 10.0 kpl
-
Sipuli 100.0 g
-
Sipuli, paahdettu
-
Sriracha majoneesi
Valmistus
-
TVB No Mince chili
Kuullota TVB ja sipuli kattilassa. Lisää juustokumina, valkosipuli sekä tomaattipyre ja kuullota hetki. Lisää loput raaka-aineet ja anna kiehua 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi pavut ja kiehauta. -
Esillelaitto:
Höyrytä sämpylä. Paahda nakki. Laita nakki sämpylän väliin. Kuorruta reilulla chilillä. Mausta kastikkeilla. Viimeistele sipuleilla.