Menu

Raaka-aineet

+

Tomaattikastike

Pizzataikina

Valmistus

  • Pizzataikina
  • Tomaattikastike
  • Rypsiöljy 20.0 g
  • Mozzarella juustoraaste 250.0 g
  • The Vegetarian Butcher NoPepperoni 70.0 g
  • Parmesanjuusto, raaste 25.0 g

...

Valmistus

  1. Tomaattikastike

    Sekoita kaikki ainekset keskenään. Voit valmistaa kastikkeen edellisenä päivänä.
  2. Pizzataikina

    Sekoita hiiva ja vesi ja sekoita kunnes hiiva on liuennut. Lisää seokseen kuivat aineet sekä öljy ja sekoita kutteri-mikserissä. Jatka sekoittamista puoliteholla ja lisää vettä kunnes taikina on sopivan jämäkkää. Anna taikinan levätä tunnin ajan lämpimässä paikassa.
  3. Valmistus

    Kauli taikina ohueksi. Voitele pannu ja nosta taikinalevy pannulle. Ripottele mozzarella taikinan päälle ja peitä tomaattikastikkeella. Lisää päälle NoPepperoni-viipaleet ja parmesan. Kypsennä 185-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna levätä hetki ennen tarjoilua.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu