Menu

Raaka-aineet

+

Tuorepasta

  • Durum-vehnäjauhoja 500.0 g
  • Kananmunia 13.0 kpl
  • Sahramia 1.0 g
  • vettä 2.0 g

Muoto

  • Parmigiano Reggianoa 600.0 g
  • Voita 100.0 g
  • Maitoa 1.0 l
  • Ranskankermaa 500.0 g
  • Salottisipulia 1.0 kpl
  • Rosmariinia: maun mukaan
  • Salviaa: maun mukaan
  • Kaakaopapu 50.0 g

Haudutettu Osso Buco

Uppopaistaminen

  • Auringonkukkaöljy 2.0 l

Viimeistely

  • Mozzarella (fior di latte) 500.0 g
  • Haudutettu mustakaali (cavolo nero) 500.0 g
  • Parmesanjuusto 200.0 g
  • Kaakaopapu 1.0 kpl
  • Versot: Koristele maun mukaan

Tämä innovatiivinen pastaruoka uudistaa lasagnen yhdistämällä Argentiinan, Italian ja Sveitsin rikkaat kulinaariset perinteet. Tämän luomuksen ytimessä on ossobuco brasato, joka valmistetaan aidolla argentiinalaisella tyylillä, sisältäen mureaa lihaa, värikkäitä vihanneksia ja aromaattista viiniä. <br>Lasagne sisältää tuoretta italialaista pastaa, joka on maustettu sahramilla upean kultaisen sävyn saavuttamiseksi ja paistettu rapean tekstuurin saavuttamiseksi. Annosta täydentää ylellinen parmesaanikastike, yhdessä cavolo nero -mustakaalin, toscanalaisen mustakaalin ja kaakaopavun vivahteen kanssa.

...

Valmistus

  1. Tuorepasta

    • Sekoita sahrami ja vesi ja anna levätä 10 minuuttia. Lisää kaikki ainekset yleiskoneeseen ja vaivaa muutaman minuutin ajan, kunnes taikina on epätasainen. Laita taikina vakuumipussiin ja anna levätä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
    • Käytä tuorepastarullaa, luo levyt ja leikkaa ne leivontaleikkurilla.
    • Paista runsaassa öljyssä ja aseta sivuun.
  2. Muoto

  3. Väliin

    • Kaada kattilaan maito, kerma, salottisipuli, salvia, rosmariini ja kaakaopapu. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä, kunnes se on puolittunut.
    • Poista lämmöltä, anna jäähtyä 70°C:seen ja siivilöi mausteet pois.
    • Lisää voi ja raastettu juusto, ja sekoita sauvasekoittimella.
    • Kaada sisältö sifoniin ja pidä vesihauteessa.
  4. Haudutettu Osso Buco

    • Kuumenna pata/kattila ja lisää osso bucot, anna ruskistua molemmin puolin. Lisää yrtit, aromit ja vihannekset, ja anna ruskistua.
    • Lisää viini ja anna sen haihtua.
    • Lisää Knorr Tomatino ja Knorr Primerba Valkosipuli, ja lopuksi Knorr Professional Vasikanfondi. Anna kypsyä miedolla lämmöllä noin 3 tuntia kannen alla.
    • Kypsennyksen lopussa poista mausteet, poista luu ja ota talteen ydin, ja sekoita jäljelle jäänyt kastike. Mausta tarvittaessa Knorr Vasikanfondilla. Revi liha haarukalla ja lisää se sekoitettuun kastikkeeseen.
  5. Uppopaistaminen

  6. Viimeistely

    • Leikkaa mozzarella viipaleiksi, hauduta mustakaali ja kokoa lasagne vuorottelemalla paistettuja pastalevyjä haudutetun osso bucon, mustakaalin ja mozzarellan kanssa.
    • Viimeisellä kerroksella peitä parmesaanivaahdolla, parmesaanilastuilla, versoilla ja raastetulla kaakaopavulla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu