Glaced Onion with Fried Capers

Raaka-aineet
Glaced Onion with Fried Capers
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€0.05
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistus
Sipuli
/kpl
6.0 kpl
0%
Knorr Kasvisfondi tiiviste 1 L / 50 L
/ml
20.0 ml
0%

Valkoviini
/ml
400.0 ml
0%
Sipuli, paahdettu
/g
5.0 g
0%
Kuohukerma
/ml
1000.0 ml
0%
Knorr Umami 1 kg
/g
6.0 g
0%

Kapris
/g
100.0 g
0%
Comté
/g
150.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistus
-
Sipuli 6.0 kpl
-
Valkoviini 400.0 ml
-
Sipuli, paahdettu 5.0 g
-
Kuohukerma 1000.0 ml
-
Kapris 100.0 g
-
Comté 150.0 g
Valmistus
-
Valmistus
Kuori ja puolita sipulit ja karamellisoi ne pannulla leikkauspinnalta. Kuorruta sipulit kasvisfonditiivisteellä ja kypsennä uunissa pehmeiksi.Paista kaprikset öljyssä pannulla rapeiksi ja siirrä ne paperin päälle.Kaada valkoviini ja sipulit kattilaan ja redusoi puoleen. Lisää kerma ja Umami ja kuumenna kiehuvaksi. Sulata mukaan juusto koko ajan sekoittaen. Anna asettua ja kaada sitten sifoniin.Tarjoile juustovaahto sipuleiden, rapeiden kapriksien ja runsaiden yrttien kera.