Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Pizzapohja 0.4 kg
  • Jauheliha, lammas 0.5 kg
  • Sipuli, silputtu 0.1 kg
  • Juustokumina 1.0 g
  • Ras-el-Hanout 3.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.02 kg
  • Sitruunan kuori 5.0 g
  • Knorr Häränlihafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.02 l
  • Lehtipersilja 0.02 kg
  • Harissa 0.1 kg
  • Halloumijuusto 0.1 kg
  • Bulgarian jogurtti 0.1 kg
  1. Työohje

    • Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita kaksi uunipeltiä uuniin.
    • Ruskista jauheliha yhdessä sipulin, juustokuminan ja Ras el hanoutin kanssa. Lisää maustepyree, sitruunankuori, Knorr Häränlihafondi ja persilja.
    • Ota pizzataikina jauhotetulle pöytätasolle ja vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse molemmat palat pyöreiksi pizzoiksi leivinpaperin päällä.
    • Levitä harissatahna taikinan päälle ja lisää jauheliha. Levitä murustettu juusto päälle. Ota kuuma uunipelti pois uunista ja vedä leivinpaperi sen päälle.
    • Paista manakisheja uunissa 7−10 minuuttia. Leipien on tarkoitus olla valkoisia ja pehmeitä eikä saada väriä. Tarjoile leivät vastapaistettuina mieluiten jogurtin kanssa.