Raaka-aineet
Työohje
-
Pizzapohja 0.4 kg
-
Jauheliha, lammas 0.5 kg
-
Sipuli, silputtu 0.1 kg
-
Juustokumina 1.0 g
-
Ras-el-Hanout 3.0 g
-
Sitruunan kuori 5.0 g
-
Lehtipersilja 0.02 kg
-
Harissa 0.1 kg
-
Halloumijuusto 0.1 kg
-
Bulgarian jogurtti 0.1 kg
Valmistus
-
Työohje
- Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita kaksi uunipeltiä uuniin.
- Ruskista jauheliha yhdessä sipulin, juustokuminan ja Ras el hanoutin kanssa. Lisää maustepyree, sitruunankuori, Knorr Häränlihafondi ja persilja.
- Ota pizzataikina jauhotetulle pöytätasolle ja vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse molemmat palat pyöreiksi pizzoiksi leivinpaperin päällä.
- Levitä harissatahna taikinan päälle ja lisää jauheliha. Levitä murustettu juusto päälle. Ota kuuma uunipelti pois uunista ja vedä leivinpaperi sen päälle.
- Paista manakisheja uunissa 7−10 minuuttia. Leipien on tarkoitus olla valkoisia ja pehmeitä eikä saada väriä. Tarjoile leivät vastapaistettuina mieluiten jogurtin kanssa.