Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 30.0 ml
  • Salottisipuli 0.15 kg
  • Chorizo 0.4 kg
  • Lehtiselleri 0.15 kg
  • Paprika, vihreä 0.15 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 0.15 kg
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 0.12 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.02 kg
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 0.01 kg
  • Worschester-kastike 15.0 ml
  • Riisi 0.3 kg
  • Vesi 1.0 l
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 30.0 ml
  • Juustokumina 0.01 kg
  • Laakerinlehti
  • Suola
  • Broilerisuikale, kypsä 0.6 kg
  1. Työohje

    • Ruskista sipuli ja makkarakuutiot Aromiöljyssä. Lisää viipaloitu selleri ja suikaloitu paprika. Jatka ruskistamista.
    • Sekoita joukkoon Knorr Tomatino, maustepyreet, worcesterkastike ja tumma riisi.
    • Kaada vesi ja kanafonditiiviste pataan. Lisää juustokumina, laakerinlehti ja suola. Anna padan hautua kannen alla välillä sekoittaen, kunnes riisi on lähes kypsää.
    • Lisää haluamasi pääraaka-aine: kypsää broileria, kalaa, äyriäisiä tai kasviksia. Anna padan hautua, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.
    • Ripottele päälle tuoretta persiljaa ennen tarjoilua.