Inspiraatiota joka päivä

Valmistamme tuotteita, jotka säästävät keittiön arvokasta aikaa, mausta ja laadusta tinkimättä. Tarjoamme jatkuvasti inspiroivia ideoita, jotka pitävät ruokalistasi raikkaana ja yllätyksellisenä.

Ruoka-alan ammattilaiset

Olemme työskennelleet ruoan parissa 1880-luvulta asti ja edustamme maailman tunnetuimpia brändejä, kuten KNORR, HELLMANN'S ja LIPTON. Työskentelemme tiiviisti 74 maassa erikokoisten toimijoiden kanssa yksityisistä ravintoloista hotelliketjuihin ja henkilöstöruokaravintoloihin. Ymmärrämme siis hyvin miten tärkeää on löytää tasapaino tyytyväisten asiakkaiden ja kannattavuuden välillä.

Kokeilta kokeille

Osana Unilever-konsernia ymmärrämme kuluttajia, sinun asiakkaitasi. Käytämme asiakastuntemustamme auttaaksemme kokkeja ja ruokapalveluiden tarjoajia ymmärtämään ihmisten muuttuvia makutottumuksia. Ammattitaitoiset kokkimme ja ravitsemusasiantuntijamme auttavat asiakkaita valmistamaan maukasta, ravitsevaa ja tasalaatuista ruokaa. Laajasti verkostoituneet kokkimme tuovat asiakkaan ulottuville makuja maailman joka kolkasta.

Päivä se on huomennakin

Terveellinen ja ravitseva ruoka on meille sydämen asia, mutta välitämme myös toimintamme ympäristövaikutuksista. Käyttämällä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia raaka-aineita ja pakkausmateriaaleja tuotamme vähemmän jätettä ja kulutamme vähemmän energiaa.

Ruoka on meille tärkeää

Voit luottaa meidän apuumme, kun haluat tehdä vaikutuksen kaikkein vaativimpaankin asiakkaaseen.