Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

KEITÄ ME OLEMME

Me olemme UFS. Kokeilta kokeille.

Me Unilever Food Solutionsilla tarjoamme ratkaisuja kokeilta kokeille. Kuuntelemme tarpeitasi ja haluamme auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa ja luomaan kiinnostavia annoksia. Tarjoamme kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, reseptejä, inspiroivia keittiötapahtumia, koulutuksia ja yksilöllisiä ratkaisuja kehittääksemme sinua ja henkilöstöäsi.

Yli sadan vuoden ajan toimintaamme ovat ohjanneet arvot. Maailmanlaajuisena toimijana edistämme monimuotoisuutta ja hyvää kokkimaailman yhteistyötä. Kestävä kehitys on kaikkien tuotteidemme (Knorr, Hellmann’s ja Lipton) ja aloitteidemme ydin. Lue lisää kestävän kehityksen työstämme.

Seuraa meitä!

Haluamme tarjota sinulle ideoita jokaiseen päivään. Lue lisää trendikkäistä raaka-aineista, uusimmista ruoanvalmistustekniikoista ja huipputapahtumista - unohtamatta hauskanpitoa: 

Yhteystiedot

Koekeittiön puhelinnumero

  • 0800 164 882
  • Unilever Finland Oy, vaihde = 010 75901
  • Voit soittaa meille maanantaista perjantaihin klo 8-16. 

Ingman jäätelöt

Lähetä viesti

Postiosoite

Unilever Food Solutions
Verkkosaarenkatu 5 / PL 254
00580 HELSINKI / 00101 HELSINKI

Myyntiorganisaatio

Ota yhteyttä:

Unilever Foods Solutionsin sitoutuminen kestäviin pakkauksiin

Unilever Food Solutions on muovin suhteen sitä mieltä, että vähemmän on enemmän. Toimimme edelleen Unilever Sustainable Living Plan -ohjelman mukaan sitouduttuamme vähentämään muovin määrää.

Vuoteen 2020 mennessä: vähennämme tuotteidemme hävittämiseen liittyvää jätettä 50 %.

Vuoteen 2025 mennessä: Kaikki muovipakkauksemme ovat uudelleenkäytettäviä, kierrätettäviä ja kompostoituvia. Lisäksi 25 % muovipakkauksistamme on valmistettu kierrätysmuovista (PCR). Puolitamme ensiömuovin käytön vähentämällä muovipakkausten absoluuttista määrää 100 000 tonnilla ja lisäämällä kierrätysmuovin käyttöä. Autamme keräämään ja käsittelemään enemmän muovipakkauksia kuin mitä myymme.

Muovin käytön vähentämisen lisäksi olemme sitoutuneet omalta osaltamme edistämään muovien kiertotaloutta. Tämä tarkoittaa, että kiinnitämme huomiota kaikkiin muovien kierrätyksen vaiheisiin.  

Siksi kolmiosainen muovin vähentämisstrategiamme on:

  1. EI MUOVIA
  2. VÄHEMMÄN MUOVIA
  3. PAREMPAA MUOVIA

Keitä me olemme

Tarjoamme ideoita resepteihin, ruokalistoihin, keittiön suunnitelmallisuuteen sekä tarpeittesi mukaan yritystoimintasi kehittämiseen.

Ota yhteyttä: