Menu
KEITÄ ME OLEMME

Unilever Food Solutions Suomi Yhteystiedot

Me olemme UFS. Kokeilta kokeille.

Me Unilever Food Solutionsilla tarjoamme ratkaisuja kokeilta kokeille. Kuuntelemme tarpeitasi ja haluamme auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa ja luomaan kiinnostavia annoksia. Tarjoamme kestävän kehityksen mukaisia tuotteita, reseptejä, inspiroivia keittiötapahtumia, koulutuksia ja yksilöllisiä ratkaisuja kehittääksemme sinua ja henkilöstöäsi.

Yli sadan vuoden ajan toimintaamme ovat ohjanneet arvot. Maailmanlaajuisena toimijana edistämme monimuotoisuutta ja hyvää kokkimaailman yhteistyötä. Kestävä kehitys on kaikkien tuotteidemme (Knorr, Hellmann’s ja The Vegetarian Butcher) ja aloitteidemme ydin. Lue lisää kestävän kehityksen työstämme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sami Lamminaho

 

 

 

 

 

 

 

 

Tommi Virranta

 

 

 

 

 

 

 

 

Antti Pasanen

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarkko Karhu

Myyntiorganisaatio

Olemme täällä sinua varten. 

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Koekeittiön puhelinnumero
  • 0800 164 882
  • Unilever Finland Oy, vaihde = 010 75901
  • Voit soittaa meille maanantaista perjantaihin klo 8-16. 

Postiosoite

  • Unilever Food Solutions Verkkosaarenkatu 5 / PL 254
  • 00580 HELSINKI / 00101 HELSINKI

Ingman jäätelöt

Oletko kiinnostunut Ingman -jäätelöistä? Lue lisää Ingman ammattilaisille sivuilta.

Vähittäiskaupan tuotteissa voitte ottaa yhteyttä Unilever Suomi -sivujen kautta.

Seuraa somessa!

Haluamme tarjota sinulle ideoita jokaiseen päivään. Lue lisää trendikkäistä raaka-aineista, uusimmista ruoanvalmistustekniikoista ja huipputapahtumista - unohtamatta hauskanpitoa: 

Sitoutumisemme kestäviin pakkauksiin

Sitoutumisemme kestäviin pakkauksiin

Olemme Unilever Food Solutionsilla muovin suhteen sitä mieltä, että vähemmän on enemmän. Toimimme edelleen Unilever Sustainable Living Plan -ohjelman mukaan sitoutuen vähentämään muovin määrää.

Vuoteen 2025 mennessä: Kaikki muovipakkauksemme ovat uudelleenkäytettäviä, kierrätettäviä ja kompostoituvia. Lisäksi 25 % muovipakkauksistamme on valmistettu kierrätysmuovista (PCR). Puolitamme ensiömuovin käytön vähentämällä muovipakkausten absoluuttista määrää 100 000 tonnilla ja lisäämällä kierrätysmuovin käyttöä. Autamme keräämään ja käsittelemään enemmän muovipakkauksia kuin mitä myymme.

Muovin käytön vähentämisen lisäksi olemme sitoutuneet omalta osaltamme edistämään muovien kiertotaloutta. Tämä tarkoittaa, että kiinnitämme huomiota kaikkiin muovien kierrätyksen vaiheisiin.  

Siksi kolmiosainen muovin vähentämisstrategiamme on:

  1. EI MUOVIA
  2. VÄHEMMÄN MUOVIA
  3. PAREMPAA MUOVIA

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu