Menu

Raaka-aineet

+

Porkkanasose

  • Apetit kotimainen punajuurisuikale, pakaste 3.0 kg

Mausteseos

Tartarkastike


...

Valmistus

  1. Porkkanasose

    • Kaada porkkanasose GN 1/1 65 mm vuokaan. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50 % noin 10-12 minuuttia.
    • Jäähdytä 
  2. Mausteseos

    • Sekoita valkosipulijauhe, minttu ja kylmäliukoinen tärkkelys sekaisin erillisessä astiassa.
  3. Tartarkastike

    • Punnitse majoneesi kulhoon, lisää mausteseos ja sekoita hyvin keskenään.
    • Lisää lopuksi joukkoon porkkanasose sekä kesäkurpitsasuikaleet ja sekoita hyvin keskenään.
    • Anna maustua kylmässä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu