Menu

Raaka-aineet

+

Ainekset


Ruokakulttuurien rajat ylittävä ruokalaji, joka yhdistää pohjoismaisen marinoidun sillin ja italialaisen risoton – ne kohtaavat hienosti tekstuurin, maun ja ulkonäön osalta! Tämä ruokalaji sopii kevyeksi ateriaksi, alkupalaksi tai jopa katukeittiön hienostuneeksi annokseksi.

...

Valmistus

  1. Ainekset

  2. Sillin marinointi:

    • Ripottele sillifileiden lihapuolelle etikkajauhetta ja hieman suolaa.
    • Anna marinoitua jääkaapissa 3-4 tuntia tai seuraavaan päivään asti.
  3. Myskikurpitsan valmistus:

    • Kuori kurpitsa ja leikkaa kuutioiksi. Marinoi Knorr valkosipulitahnassa ja Knorr Provence-tahnassa, lisää hieman sitruunankuorta ja kääri kaikki alumiinifolioon.
    • Paista uunissa, kunnes kurpitsa on täysin pehmeää.
    • Tee sileä kurpitsasose.
  4. Risoton valmistus

    • Kuullota sipuli oliiviöljyssä ja lisää riisi.
    • Lisää sitten valkoviini ja anna riisin imeä se.
    • Lisää kasvislientä vähitellen, kunnes risotto on sileää ja riisi pehmeää.
    • Lisää kurpitsasose risottoon ja mausta voilla ja Knorr Umamilla.
  5. Sillin liekitys

    • Liekitä sillifileet, kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoile risoton kanssa.
  6. Koristelu:

    • Koristele retiiseillä ja yrteillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu