Menu

Raaka-aineet

+

Annoksen valmistus


Ruokakulttuurien rajat ylittävä ruokalaji, joka yhdistää pohjoismaisen marinoidun sillin ja italialaisen risoton – ne kohtaavat hienosti tekstuurin, maun ja ulkonäön osalta! Tämä ruokalaji sopii kevyeksi ateriaksi, alkupalaksi tai jopa katukeittiön hienostuneeksi annokseksi.

...

Valmistus

  1. Annoksen valmistus

    •  Sillin marinointi: Ripottele sillifileiden lihapuolelle etikkajauhetta ja hieman suolaa. Anna marinoitua jääkaapissa 3-4 tuntia tai seuraavaan päivään asti.
    • Myskikurpitsan valmistus: Kuori kurpitsa ja leikkaa kuutioiksi. Marinoi Knorr valkosipulitahnassa ja Knorr Provence-tahnassa, lisää hieman sitruunankuorta ja kääri kaikki alumiinifolioon. Paista uunissa, kunnes kurpitsa on täysin pehmeää. Tee sileä kurpitsasose.
    • Risoton valmistus: Kuullota sipuli oliiviöljyssä ja lisää riisi. Lisää sitten valkoviini ja anna riisin imeä se. Lisää kasvislientä vähitellen, kunnes risotto on sileää ja riisi pehmeää. Lisää kurpitsasose risottoon ja mausta voilla ja Knorr Umamilla.
    • Sillin liekitys: Liekitä sillifileet, kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoile risoton kanssa.
    • Koristelu: Koristele retiiseillä ja yrteillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu