Menu

Raaka-aineet

+

Kyyhky

Sieniconsommé

Marinoitu suppilovahvero

Karhunlaukka-majoneesi

Koristelu

  • Kuivatut marjat 20.0 g
  • Syötäviä kukkia valintasi mukaan

...

Valmistus

  1. Kyyhky

    • Sekoita musta valkosipuli, Knorr sieniliemijauhe ja soijakastike sauvasekoittimella.
    • Suolaa kyyhkynrinnat ja anna niiden olla huoneenlämmössä 20 minuuttia.
    •  Lisää voita paistinpannulle ja kun se on kuuma, paista kyyhkynrinnat nahkapuoli alaspäin.
    • Glaseeraa kyyhky musta valkosipuli, sieni ja soijakastike glaseerauksella ja laita ne uuniin 80°C, kunnes sisälämpötila saavuttaa 55°C.
  2. Sieniconsommé

    • Mittaa 1,5 L vettä ja lisää kuivatut sienet, Knorr sieniliemi ja Knorr sienifondi. Kiehauta ja laske sitten lämpöä haudutukseen.
    • Leikkaa selleri hienoksi ja sekoita se raakojen munanvalkuaisten kanssa. Lisää tämä seos liemeen. Sekoita varovasti ja kiehauta.
    • Tee keskelle reikä ja kauho kirkastettu liemi toiseen kattilaan.
  3. Marinoitu suppilovahvero

    • Marinoi suppilovahverot Maille valkoviinietikalla, sokerilla ja vedellä.
  4. Karhunlaukka-majoneesi

    • Leikkaa karhunlaukka pienemmiksi paloiksi ja lisää Hellmann's majoneesiin. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.
    • Laita majoneesi pursotinpussiin, kunnes on aika käyttää sitä.
  5. Koristelu

    • Kokoa annokset asettamalla lautaselle glaseerattu kyyhkynrinta, sieniconsommé ja marinoitu suppilovahvero.
    •  Lisää nokare karhunlaukka-majoneesia.
    • Koristele kuivatuilla marjoilla ja syötävillä kukilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu