Menu

Raaka-aineet

+

Quesadillat


Caprese Quesadilla on ihastuttava yhdistelmä italialaista ja meksikolaista keittiötä, täydellinen kevyt lounas, illallinen tai jopa juhla-alkupala. Tämä ruokalaji yhdistää Caprese-salaatin klassiset maut—tuore mozzarella, tomaatit, basilika ja joskus pesto—quesadillan lohdulliseen, rapeaan tekstuuriin.

...

Valmistus

  1. Quesadillat

    • Ota tavallinen tortilla ja levitä ohut kerros Knorr Primerba Basilika-tahnamaustetta sen päälle.
    • Lisää ohuita punaisia, keltaisia ja violetteja tomaatinsiivuja, basilikan lehtiä ja buffalo-mozzarellaa tortillan toiselle puoliskolle. Ripottele hieman suolaa ja balsamico-kremaa päälle.
    • Taita tortilla puoliksi ja paista 200°C:ssa 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja tortilla muuttuu kullanruskeaksi ja rapeaksi.
    • Kun tortilla on paistettu, taita se vielä kerran luodaksesi "kukkakimpun" muodon.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu