Menu

Raaka-aineet

+

Annoksen valmistus


Tämä aasialaisvaikutteinen ruokalaji yhdistää täydellisesti kaikki ainekset. Voit vaihtaa marinoidun fenkolin kauden vihanneksiin tai maustaa ponzun yrteillä tai erilaisilla teelehdillä. Lisäksi tarjoile sesongin mukaan sopivaa vaaleaa kalaa.

...

Valmistus

  1. Annoksen valmistus

    • Vaalea kala (Taimen): Leikkaa kalan fileet 10 osaan. Suolaa jokainen pala tasaisesti ja anna suolaantua yön yli jääkaapissa. Ennen tarjoilua, hiillosta kalan nahka nopeasti lisämaun saamiseksi.
    • Marinoitu fenkoli: Kuumenna Maille valkoviinietikka, sokeri ja vesi, kunnes sokeri on sulanut. Jäähdytä marinointiliemi nopeasti jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla ja marinoi liemessä yön yli tai pidempään.
    • Ponzu Ruusunlehdillä: Sekoita ponzu kuivattujen ruusunlehtien kanssa. Anna seistä huoneenlämmössä yön yli.
    • Kylmäsavustettu Taimenenmäti: Kylmäsavusta taimenenmätiä 8 tuntia. Säilytä jääkaapissa.
    • Merilevämajoneesi: Sekoita Hellmann's majoneesi ja merileväjauhe. Säilytä jääkaapissa.
    • Annoksen kokoaminen: Kokoa annokset asettamalla lautaselle hiillostettu ja glaseerattu kala, marinoitu fenkoli ja kylmäsavustettu taimenenmäti. Lisää nokare merilevämajoneesia. Koristele ruusunlehdillä ja valkolupiinilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu