Menu

Raaka-aineet

+

Omena-ruusunmarjapaistos

Grumble

  • Apetit kotimainen rypsiöljy 10 L 0.2 kg
  • Kaurahiutale, gluteeniton 0.4 kg
  • Sokeri 0.2 kg

Suolakinuskivaahto


Omena-ruusunmarjapaistos on klassinen jälkiruoka uudella twistillä: makeat omenat ja ruusunmarjan raikkaus saavat seurakseen täyteläisen suolakinuskivaahdon. Tämä herkku sopii erinomaisesti juhlahetkiin, mutta on tarpeeksi helppo myös arjen hemmotteluun. Tarjoa lämpimänä ja nauti makujen harmoniasta!

...

Valmistus

  1. Omena-ruusunmarjapaistos

    • Kaada ruusunmarjat sekä omenakuutiot GN-vuokaan
    • Sekoita sokerit, kaneli sekä tärkkelys sekaisin keskenään erillisessä astiassa
    • Lisäämausteseos GN astiaan omeiden ja ruusunmarjasseiden kanssa. Sekoita
  2. Grumble

    • Sekoita ainekset hyvin keskenään ja ripottele ruusunmarjaomenaseoksen päälle.
  3. Paisto

    • Paista uunissa 160 °C noin 50 minuuttia.
  4. Suolakinuskivaahto

    • Punnitse kaikki aineet yleiskoneen kulhoon.
      Vatkaa kunnes sokerit ovat liuenneet ja massa on kuohkeaa vaahtoa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu