Menu

Raaka-aineet

+

Tostadat (Valmiit tostadat, halkaisija 6-7 cm) 10 kpl

  • Maissijauho: 50%
  • Vehnäjauho: 50%
  • Vesi: tarpeen mukaan
  • Luonnolliset väriaineet (punajuuri punaiselle, pinaatti vihreälle, sahrami keltaiselle ja mustekalan muste mustalle): Oman maun mukaan

Limemajoneesi

Katkarapu-ceviche

Ananassalsa


Tämä ruokalaji on värien, makujen ja tekstuurien juhlaa. Annos sopii kesäterasseille, rentoon ravintolaympäristöön sekä tapas-tyylisiin kokoustarjoiluihin. Tarjoile virkistävänä lounas- tai illallisvaihtoehtona, erityisesti lämpimällä säällä.

...

Valmistus

  1. Tostadat (Valmiit tostadat, halkaisija 6-7 cm) 10 kpl

    • Sekoita maissijauho ja vehnäjauho yhtä suurina osina. Lisää vähitellen vettä, joka on sekoitettu haluamiesi luonnollisten väriaineiden kanssa, kunnes muodostuu sitkas taikina.
    • Kauli jokainen värjätty taikina ohueksi levyksi, leikkaa ympyröiksi ja paista pannulla ja sitten uppopaistimessa, kunnes ne ovat rapeita.
  2. Limemajoneesi

    • Sekoita Hellmann's Professional Majoneesi limen kuoren ja limemehun kanssa, kunnes se on hyvin yhdistynyt.
  3. Katkarapu-ceviche

    • Marinoi pienet keitetyt katkaravut omenasiiderietikalla, hienoksi pilkotulla sitruunankuorella, hienoksi pilkotulla chilillä, Knorr Valkosipulitahnalla, hienonnetulla korianterilla, kuutioidulla avokadolla sekä suolalla ja pippurilla.
  4. Ananassalsa

    • Sekoita tuoreet ananasviipaleet Knorr Currytahnan ja pienen määrän omenasiiderietikan kanssa.
    Kokoaminen: Levitä runsas kerros limemajoneesia jokaiselle tostadalle. Lisää päälle katkarapu ceviche -seos. Lisää lusikallinen ananassalsaa päälle. Tarjoile heti ja nauti!
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu