Munakoisokaviaari
Munakoiso on mahtavan makuinen kasvis, kunhan sen valmistaa huolella. Tämä munakoisokaviaari sopii mainiosti alkuruokapöytään, mutta myös lisäkkeeksi niin kalalle, kanalle kuin lihallekin.

Raaka-aineet
Munakoisokaviaari
−
+
€5.81
Munakoisokaviaari
Munakoiso
/kg
1.3 kg
0%
Keltasipuli
/kg
0.4 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/g
150.0 g
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Tahnamauste Timjami 340 g
/g
5.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Sokeri
/g
50.0 g
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
/
Munakoisokaviaari
-
Munakoiso 1.3 kg
-
Keltasipuli 0.4 kg
-
Sokeri 50.0 g
-
Suola ja mustapippuri
Valmistus
-
Munakoisokaviaari
- Paahda folioon käärittyjä munakoisoja 180 asteisessa uunissa n. 40 minuuttia tai kunnes ovat täysin kypsiä
- Hauduta sillä aikaa sipulit kypsiksi kattilassa
- Kaavi munakoison sisu ja lisää loput ainekset kattilaan
- Haudauta hetken aikaa ja riko rakenne pallovispilällä
- Mausta ja jäähdytä