Menu

Raaka-aineet

+

Kookos-maapähkinädippi

Kermainen balilainen Sambal Matah

Curry Kapitan Majoneesi

Koh Kong -kastike

  • Punainen chili 20.0 g
  • Chilipaprika, vihreä 20.0 g
  • Korianterinlehti 4.0 g
  • Kuivatut vihreät pippurit 15.0 g
  • Valkosipuli, kuorittu 125.0 g
  • Salottisipuli, kuorittu 90.0 g
  • Inkivääri, viipaloitu 10.0 g
  • Sitruunaruoho, viipaloitu 30.0 g
  • Sokeri 140.0 g
  • Kalakastike (fish sauce) 70.0 g
  • Limemehu 15.0 g

Nam Yum -kastike

Sisig-majoneesi


Kastike-ehdotuksia, jotka tuovat personoinnin keskiöön annoksissasi. Inspiroidu ja yhdistele asiakkaidesi makuprofiilien mukaan.

...

Valmistus

  1. Kookos-maapähkinädippi

    • Kuumenna kookoskerma kattilassa miedolla lämmöllä, lisää sokeri, chili ja Knorr Aasialainen kanaliemi.
    • Kun seos on liuennut, lisää kondensoitu maito, maapähkinävoi, tuore limemehu ja seesamiöljy.
    • Sekoita hyvin ja jäähdytä ennen käyttöä.
  2. Kermainen balilainen Sambal Matah

    • Sekoita salottisipuli, sitruunaruoho, punainen chili, Bird's Eye chili, limen lehti, katkaraputahna ja kalakastike kulhossa.
    •  Lisää HELLMANN'S Professional Majoneesi, MAILLE Dijon-sinappi, hunaja, limemehu, mustapippuri ja suola. Sekoita hyvin.
  3. Curry Kapitan Majoneesi

    • Soseuta kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi.
    • Kuumenna pannu ja paista seosta, kunnes se on tuoksuva. Anna jäähtyä.
    •  Sekoita kaikki ainekset hyvin ja tarjoile.
  4. Koh Kong -kastike

    • Puhdista kaikki ainekset, lisää tehosekoittimeen ja sekoita hyvin.
    • Säilytä jääkaapissa ennen käyttöä.
  5. Nam Yum -kastike

    • Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.
    • Sekoita Nam Yum -tahna HELLMANN'S Professional Majoneesin kanssa kulhossa. Vatkaa hyvin ja tarjoile.
  6. Sisig-majoneesi

    • Vatkaa kaikki ainekset yhteen kulhossa ja aseta sivuun.
    • Koristele rapealla valkosipulilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu