Menu

Raaka-aineet

+

Mausteseos

Kastike


...

Valmistus

  1. Mausteseos

    • Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
  2. Kastike

    • Lisää sekoittavaan pataan aluksi vesi ja sekoita mausteseos joukkoon koko ajan voimakkaasti sekoittaen.
    • Lisää joukkoon Pronto tomaattisurvos, pomodoro rosso kasvikset sekä basilikatahna. Sekoita tasaiseksi.
    • Jaa GN vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen tai kuumenna heti.
  3. Kuumennus

    • uunissa yhdistelmätoiminnolla 140 °C, kosteus 40% kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80 °C. Padassa: Kiehauta ja keitä noin 10-15 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu