Menu

Raaka-aineet

+

Annoksen valmistus


Tämä ruokalaji yhdistää klassiset maut modernilla twistillä, ja se on helppo valmistaa ja tarjoilla. Voit mukauttaa kalan ja äyriäisten koristelun oman makusi mukaan.

...

Valmistus

  1. Annoksen valmistus

    • Turska: Leikkaa turskafileet 10 annospalaan ja suolaa ne. Sulata ruskistettu voi pienessä kattilassa ja anna sen jäähtyä hieman. Laita kala ja sulatettu ruskistettu voi vakuumipusseihin ja säilytä jääkaapissa.
    • Kylmäsavustetutsinisimpukat: Puhdista ja keitä sinisimpukat. Ota simpukoiden liha talteen ja anna jäähtyä. Kylmäsavusta simpukat 8 tuntia ja säilytä jääkaapissa.
    • Kirvelihollandaise: Leikkaa tuore kirveli pienemmiksi paloiksi ja lisää tehosekoittimeen. Sulata voi ja lisää se tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi. Kuumenna Knorr Hollandaise -kastike ja lisää kirvelivoi samalla sekoittaen. Laita kirvelihollandaise sifoniin ja lataa se kahdella sifonipatruunalla. Ravista 30 sekuntia. Voit pitää sifonin vesihauteessa 58°C.
    • Turskankypsennys: Laita vakuumipussit kalan ja voin kanssa vesihauteeseen 58°C:seen 1 tunniksi.
    • Herneet ja miso: Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä. Kun pekoni on rapeaa, lisää herneet ja miso. Kuumenna, kunnes herneet ovat al dente ja lisää savustetut simpukat.
    • Kokoaminen: Kokoa annokset asettamalla turskafile lautaselle. Lisää herne, miso ja savustettujen simpukoiden seos. Lisää päälle kirvelihollandaise.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu