Menu

Raaka-aineet

+

Karitsan Entrecote

Portviinikastike

Marinoitu punasipuli

Coleslaw

Kokoaminen

  • hot dog -sämpylät

Tämä on erittäin nopea "hot dog" valmistaa suurissa määrissä. Karitsan entrecoten voi vaihtaa melkein mihin tahansa lihaan naudan poskista porsaan niskaan. Coleslaw'n voi maustaa chilillä tai suolaisilla marjoilla ja tehdä oman kausiluonteisen hot dogin. 

...

Valmistus

  1. Karitsan Entrecote

    • Suolaa karitsan entrecote ja anna sen olla huoneenlämmössä 1 tunti.
    • Aseta karitsa uuninkestävään astiaan ja lisää Knorr vasikkaliemi ja Knorr demi glace. Lisää myös valkosipuli ja rosmariini.
    • Peitä leivinpaperilla ja kannella, sitten kypsennä uunissa 120°C:ssa yön yli.
    • Poista karitsa, rosmariini ja valkosipuli. Jäähdytä liemi.
    • Kun liemi on jäähtynyt, poista pinnalta rasva. Käytä tätä lientä portviinikastikkeen valmistamiseen.
  2. Portviinikastike

    • Yhdistä jäähtynyt liemi, tumma sokeri, portviini ja Maille punaviinietikka.
    • Keitä kasaan, kunnes kastikkeessa on hyvä maku.
    • Revi karitsa pienemmiksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen.
  3. Marinoitu punasipuli

    • Leikkaa punasipuli ohuiksi lohkoiksi.
    • Sekoita Maille valkoviinietikka, sokeri ja vesi. Lisää punasipuli ja anna marinoitua päivän tai pidempään.
  4. Coleslaw

    • Leikkaa kaali ja omenat pienemmiksi paloiksi.
    • Sekoita Hellmann's Professional Majoneesi kanssa.
    • Lisää hienoksi leikattu korianteri, mustapippuri ja suola maun mukaan.
  5. Kokoaminen

    • Grillaa hot dog -sämpylät, kunnes ne ovat mukavan rapeita.
    • Täytä jokainen sämpylä haudutetulla karitsan entrecotella ja portviinikastikkeella.
    • Lisää päälle reilu määrä coleslaw'ta.
    • Viimeistele marinoiduilla punasipuleilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu