ILMAINEN LATAUS
Top 8 ruoka-alan trendiä -raportti
Oletko kokki tai ravintolayrittäjä? Haluatko lukea trendeistä, jotka pitävät ravintolasi kilpailukykyisenä vuonna 2023? Siinä tapauksessa, et voi missata tätä trendiraporttia.
✔️ 8 tulevaisuuden trendiä ruoka-alan suunnannäyttäjiltä
✔️ 24 reseptiä maailman eri kolkista
✔️ Reseptit tuovat helpotusta nykyisiin haasteisiin kannattavuuden, työvoimapulan ja liiketoiminnan kanssa.
!["Kokki pysyy kiireisenä pyrkiessään pitämään ruokalistansa trendikkäänä ja kiinnostavana. Nykyään se on entistäkin haastavampaa." "Kokki pysyy kiireisenä pyrkiessään pitämään ruokalistansa trendikkäänä ja kiinnostavana. Nykyään se on entistäkin haastavampaa."](/teemat-ja-ratkaisut/tulevaisuuden-menut-trendiraportti/jcr:content/parsys/set2/row3/span8/tipsandadvice_copy/image.img.jpg/1678352486243.jpg)
"Kokki pysyy kiireisenä pyrkiessään pitämään ruokalistansa trendikkäänä ja kiinnostavana. Nykyään se on entistäkin haastavampaa."
Kokki Kees van Erp
Global Executive Chef | Unilever Food Solutions