Menu

Emme ehkä ole vielä samalla tasolla ystävänpäivän suhteen kuin amerikkalaiset, mutta varmaa on, että juhlapäivä on tullut Pohjoismaihin jäädäkseen! Joten 14. helmikuuta on aika syleillä sisäistä romantikkoasi ja levittää rakkautta ravintolassasi tai koulun ruokalassa. Se on yhtä hauskaa kuin helppoakin, ja kaikenikäiset vieraat pitävät siitä!

 

Kaiva esiin piparimuotit – sydämenmuotoiset tietysti – ja lisää ympärillesi romantiikkaa. Melkein mitä tahansa voi leikata sydämen muotoon ja tarjoilla rakkaudella. Kokeile tehdä söpöjä pieniä hedelmävartaita juomiin tai buffet-pöytää varten, tai tarjoile koko pääruoka sydämen muodossa. Vain taivas on rajana!

Käytä tulostimessa punaista mustetta ja päästä luovuus valloilleen näillä tulostettavilla ystävänpäivän materiaaleilla. Koristeilla on helppo luoda romanttista tunnelmaa. 

Lautasliinarengas

Lautasliinarengas

 

Lataa malli tästä

 

Toinen suloinen tapa jakaa rakkautta on nämä Amorista inspiroituneet tomaattinuolet. Näin helppoa se on: Leikkaa kirsikkatomaatti poikki vinottain kannan puolelta. Yhdistä sitten kaksi tomaattia hammastikulla, jolloin ne kohtaavat leikkauskohdassa ja muodostavat sydämen! Pienellä juustopalalla tai vastaavalla saat nuolen näyttämään viimeistellyltä.

 

Jos etsit jotain näyttävämpää tunnelmantuojaa ravintolaasi, heliumilmapallot ovat aina varma valinta. Rakkauden väriset ilmapallot, narua ja muutama paino pitämään pallot paikoillaan, ja valmista tuli!

Näillä muutamilla ideoilla pääset alkuun. Haluatko tietää lisää? Suosittelemme hakemaan inspiraatiota Instagramista, Pinterestistä tai muusta visuaalisesta mediasta, jotka ovat kaikki täynnä mahtavia juhlaideoita! 

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu