Mitä teet, kun puolet henkilöstöstä on sairaana, rahat loppuvat eikä aika tunnu riittävän? Vastaus: tee kuten Martina Danielsen ja valitse maistuva oikotie, joka huomataan kyllä keittiössä, mutta ei ravintolan puolella. Hyödynnä fiksuja vinkkejä huomisen lounaan valmistamiseen tänään, jolloin valmista tulee kuin leikiten. Klikkaa videoita saadaksesi vinkkejä yhteensopivista ruokalajeista, mutta katso tarkalla silmällä, koska nämä ovat tiiviitä paketteja!

Tee Martinan supernopeaa tomaattikeittoa parmesanpaahdettujen krutonkien kera!

Martinan tekee supernopeaa tomaattikeittoa parmesanpaahdettujen krutonkien kera.

00:00

Tomaattikeitto parmesanpaahdetuilla krutongeilla

Tomaattikeitto parmesanpaahdetuilla krutongeilla

Tässä tulee kesä talven keskelle! Nauti kermaisesta ja maukkaasta keitosta, joka on tehty kestävästi viljellyistä italialaisista aurinkokuivatuista tomaateista. Tarjoile keitto mielellään yhdessä rapeiden, parmesanpaahdettujen krutongien kanssa.

12 hengelle 

  • 200 g hakattua sipulia 
  • 10 g hienoksi silputtua valkosipulia 
  • 2 rkl oliiviöljyä 
  • 0,5 tl chilihiutaleita 
  • 45 g tomaattipyreetä 
  • 1,4 kg Knorr Tomatinoa 
  • 1,7 l vettä 
  • 5 g suolaa 
  • 20 g vähäsuolaista Knorr kasvislientä 
  • 20 g Knorr Bouquet all´Italiana -maustetahnaa 
  • 20 g Knorr Basilika -maustetahnaa 
  • 10 g hunajaa 

Tarjoiluun 

  • Vaaleaa leipää, oliiviöljyä, raastettua parmesaania 

Valmistus

  1. Kuullota sipuli ja valkosipuli yhdessä chilihiutaleiden kanssa, lisää tomaattipyree ja hauduta vielä muutaman minuutin ajan. Lisää vettä ja Knorr Tomatino. Keitä alhaisella lämmöllä 15 minuuttia.  
  2. Lisää suola, Knorr kasvisliemi ja maustetahnat, sekoita keitto sileäksi ja pyöristä maku hunajalla. 
  3. Kuutioi leipä ja paahda palat oliiviöljyssä pannulla/uunissa, sammuta lämpö ja mausta krutongit parmesaanilla maun mukaan. 

Tee Martinan superhelppo kasvislasagne!

Martina tekee superhelpon lasagnen, jossa käytetään The Vegetarian Butcher NoMince -jauhista.

00:00

Kolme vinkkiä sinulle, jolla on puutetta henkilöstöstä ja ajasta!

  1. Panosta ruokiin, joita voit valmistella päivää ennen ja lämmittää ennen tarjoilua.
  2. Käytä aikaa yksinkertaisiin, mutta tuoreisiin lisukkeisiin, kuten vastapaistettuihin krutonkeihin, tuoksuviin yrtteihin, rapeisiin salaatteihin ja muihin herkkuihin, jotka parantavat ruokasi makua ja esillepanoa. Tämä tehdään tietenkin samana päivänä, kun vieraasi saapuvat.
  3. Tarjoa helppoja, mutta maukkaita ruokia, joista tiedät vieraidesi pitävän. 
Kasvislasagne

Kasvislasagne

Kyllä. lasagnen teossa on joitain vaiheita, mutta palkinnoksi saat sekä herkullisen maun että asiakkaidesi ylistyksen. Teemme tämän variantin The Vegetarian Bucherin monikäyttöisellä NoMincellä sekä runsaalla määrällä yrttejä, kasviksia ja muuta hyvää. 

NoMince-kastike

  • 700 g NoMinceä, vegejauhelihaa, 1x2 kg (PAKASTETTU TUOTE)
  • 450 g keltasipulia raastettuna tai silputtuna
  • 15 g valkosipulia raastettuna tai silputtuna
  • 800 kg Knorr Tomatinoa, 4 x 3 kg
  • 500 g vettä
  • 80 g tomaattipyreetä
  • 100 g lehtiselleriä raastettuna tai hienoksi silputtuna
  • 300 g porkkanaa raastettuna tai hienoksi silputtuna
  • 30 g Knorr kasvislientä, tiiviste 6 x 1 L
  • 15 g Knorr Basilika -maustetahnaa, 2 x 0,34 kg
  • 30 g Knorr Bouquet all'Italiana -maustetahnaa, 2 x 0,34 kg
  • 50 g HELLMANN'S ketsuppia, 1 x 5 kg
  • 1 g kuivattua timjamia
  • 1 g kuivattua oreganoa
  • 1 g jauhettua mustapippuria
  • 900 g Knorr lasagnelevyjä, 1 x 5 kg
  • 100 g oliiviöljyä paistamiseen
  • 250 g raastettua mozzarellaa

Juustokastike

  • 1,80 kg tavallista maitoa
  • 70 g parmesaanijuustoa
  • 90 g MAIZENA maissitärkkelystä, luomu, 4 x 2,5 kg
  • 80 g vettä
  • 8 g suolaa
  • mustapippuria

 

NoMince-kastike

  1. Kuumenna kattila ja kuullota The Vegetarian Butcher NoMince oliiviöljyssä. Sekoita kunnes se murenee osiin.
  2. Lisää sipuli, porkkana, valkosipuli, timjami ja oregano. Sekoita huolella ja lisää tomaattipyree, Knorr Bouquet all’ Italiana, Knorr Basilika ja ketsuppi. Kuullota vielä 5 minuuttia ja lisää sitten Knorr Tomatino, vesi ja kasvisliemi. Anna kiehua hiljalleen vähintään tunnin ajan.

• Mausta suolalla ja mustapippurilla ja laita syrjään.

 

Juustokastike

  1. Lämmitä maito hitaasti kiehuvaksi. Sekoita MAIZENA veteen kulhossa. Suurusta maito ja lisää parmesaani, suola ja mustapippuri koko ajan vatkaten. Laita syrjään.

Lasagne

  1. Aseta uuni 200 asteeseen.
  2. Asettele kerroksittain lasagnelevyt, NoMince-kastike ja juustokastike, kunnes vuoka on täynnä. Viimeistele juustokastikkeella ja sirottele päälle raastettua parmesaania.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu