Bao Bun The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks

Raaka-aineet
Bao Bun The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks
−
+
€10.75
Tempurataikina
Vehnäjauho
/g
120.0 g
0%
Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 4 kg
/g
80.0 g
0%
Soodavesi
/ml
300.0 ml
0%
Ruokasooda
/g
2.0 g
0%
Leivinjauhe
/g
2.0 g
0%
Suola
/g
2.0 g
0%
The Vegatarian Butcher NoChicken Chunks
The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1,75 kg
/g
400.0 g
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Kogyi Kuan majoneesi
Hellmann's Vegaanimajoneesi 2,5 kg
/g
500.0 g
0%

Points
Sinappi: kyllä
Kala: ei
Gochujang
/g
400.0 g
0%
Gochugaru
/g
10.0 g
0%
Seesamiöljy
/ml
50.0 ml
0%
Riisiviinietikka
/ml
20.0 ml
0%
Pikkelöity retikka ja kurkku
Retikka
/g
100.0 g
0%
Kurkku
/g
100.0 g
0%
Maille valkoviinietikka
/ml
50.0 ml
0%
Sokeri
/g
50.0 g
0%
Vesi
/ml
50.0 ml
0%
Colman's sinappijauhe
/g
2.0 g
0%
Esille laitto
Bao Höyrysämpylä
/
0.0
0%
Sipuli, paahdettu
/kg
0.0 kg
0%
Korianteri, tuore
/kg
0.0 kg
0%
/
Tempurataikina
-
Vehnäjauho 120.0 g
-
Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 4 kg 80.0 g
-
Soodavesi 300.0 ml
-
Ruokasooda 2.0 g
-
Leivinjauhe 2.0 g
-
Suola 2.0 g
The Vegatarian Butcher NoChicken Chunks
Kogyi Kuan majoneesi
-
Gochujang 400.0 g
-
Gochugaru 10.0 g
-
Seesamiöljy 50.0 ml
-
Riisiviinietikka 20.0 ml
Pikkelöity retikka ja kurkku
-
Retikka 100.0 g
-
Kurkku 100.0 g
-
Maille valkoviinietikka 50.0 ml
-
Sokeri 50.0 g
-
Vesi 50.0 ml
-
Colman's sinappijauhe 2.0 g
Esille laitto
-
Bao Höyrysämpylä
-
Sipuli, paahdettu
-
Korianteri, tuore
Valmistus
-
Tempurataikina
Sekoita ainekset keskenään. -
The Vegatarian Butcher NoChicken Chunks
Upota TVB NoChicken Chunks’it tempura taikinaan ja nosta 175 asteiseen syväpaistoöljyyn. Paista 2 minuuttia. -
Kogyi Kuan majoneesi
Sekoita ainekset keskenään. -
Pikkelöity retikka ja kurkku
Sekoita ainekset keskenään ja marinoi retikka ja kurkku. -
Esille laitto
Höyrytä sämpylät ohjeen mukaan. Laita fritatut TVB NoChicken Chunks’it kulhoon ja sekoita kauttaaltaan osaan majoneesista. Täytä sämpylät TVB NoChicken Chuncks’lla, pikkeleillä ja sipulilla. Pursota reilusti majoneesia päälle. Viimeistele korianterilla.