Menu

Raaka-aineet

+

Tempurataikina

  • Vehnäjauho 120.0 g
  • Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 4 kg 80.0 g
  • Soodavesi 300.0 ml
  • Ruokasooda 2.0 g
  • Leivinjauhe 2.0 g
  • Suola 2.0 g

The Vegatarian Butcher NoChicken Chunks

Kogyi Kuan majoneesi

  • Hellmann's Vegaanimajoneesi 2,5 kg 500.0 g
  • Gochujang 400.0 g
  • Gochugaru 10.0 g
  • Seesamiöljy 50.0 ml
  • Riisiviinietikka 20.0 ml

Pikkelöity retikka ja kurkku

  • Retikka 100.0 g
  • Kurkku 100.0 g
  • Maille valkoviinietikka 50.0 ml
  • Sokeri 50.0 g
  • Vesi 50.0 ml
  • Colman's sinappijauhe 2.0 g

Esille laitto

  • Bao Höyrysämpylä
  • Sipuli, paahdettu
  • Korianteri, tuore

...

Valmistus

  1. Tempurataikina

    Sekoita ainekset keskenään.
  2. The Vegatarian Butcher NoChicken Chunks

    Upota TVB NoChicken Chunks’it tempura taikinaan ja nosta 175 asteiseen syväpaistoöljyyn. Paista 2 minuuttia.
  3. Kogyi Kuan majoneesi

    Sekoita ainekset keskenään.
  4. Pikkelöity retikka ja kurkku

    Sekoita ainekset keskenään ja marinoi retikka ja kurkku.
  5. Esille laitto

    Höyrytä sämpylät ohjeen mukaan. Laita fritatut TVB NoChicken Chunks’it kulhoon ja sekoita kauttaaltaan osaan majoneesista. Täytä sämpylät TVB NoChicken Chuncks’lla, pikkeleillä ja sipulilla. Pursota reilusti majoneesia päälle. Viimeistele korianterilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu