Menu

Raaka-aineet

+

Leivitystaikina

Gochujang majoneesi

  • Hellmann's Vegaanimajoneesi 2,5 kg 100.0 g
  • Gochujang 30.0 g

Kurkku-retikka salaatti

  • Kurkku 100.0 g
  • Retikka 100.0 g
  • Mirin (Riisiviinietikka) 100.0 ml
  • Riisiviinietikka 50.0 ml
  • Seesamiöljy 25.0 ml
  • Seesaminsiemen 10.0 g

Leivitetty The Vegetarian Butcher No Chicken Chunks


...

Valmistus

  1. Leivitystaikina

    Sekoita kaikki raaka-aineet vispilällä kulhossa.
  2. Gochujang majoneesi

    Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa. Laita pursotinpussiin. 
  3. Kurkku-retikka salaatti

    Sekoita nestemäiset raaka-aineet sekä seesaminsiemenet kulhossa. Lisää viipaloitu kurkku ja retikka. 
  4. Leivitetty The Vegetarian Butcher No Chicken Chunks

    Pyörittele No-Chicken chunk leivitystaikinassa ja friteeraa 170c syväpaisto öljyssä kullanruskeaksi, noin 3min. Mausta suolalla. 
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu