Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Leivitystaikina

Gochujang majoneesi

Kurkku-retikka salaatti

  • Kurkku 100.0 g
  • Retikka 100.0 g
  • Mirin (Riisiviinietikka) 100.0 ml
  • Riisiviinietikka 50.0 ml
  • Seesamiöljy 25.0 ml
  • Seesaminsiemen 10.0 g

Leivitetty The Vegetarian Butcher No Chicken Chunks

Valmistus

  1. Leivitystaikina

    Sekoita kaikki raaka-aineet vispilällä kulhossa.

  2. Gochujang majoneesi

    Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa. Laita pursotinpussiin.

     

  3. Kurkku-retikka salaatti

    Sekoita nestemäiset raaka-aineet sekä seesaminsiemenet kulhossa.

    Lisää viipaloitu kurkku ja retikka. 

  4. Leivitetty The Vegetarian Butcher No Chicken Chunks

    Pyörittele No-Chicken chunk leivitystaikinassa ja friteeraa 170c syväpaisto öljyssä kullanruskeaksi, noin 3min. Mausta suolalla.