Menu

Tiesitkö, että 42 % maailman kuluttajista haluaa syödä enemmän vihanneksia? Kaikkiruokaisten ryhmässä, joka koostuu pääasiaisesti yli 45-vuotiaista miehistä, tämä luku nouse peräti 60 prosenttiin. Pohjolassa näemme fleksvariantin nykyisin kuluttajien elämäntyylivalintana. Meillä 40 % syö kasviruokaa päivittäin ja lihaa harvemmin. Kantar Worldwide Divisions -tutkimuksen mukaan vihreitä aterioita syövät eivät ole pääasiallisesti vegaaneja tai vegetaareja, vaan peräti 89 % niiden kuluttajista on fleksitaareja tai kaikkiruokaisia. 

Helpot vinkit menusi vihertämiseksi

Sinun ei ehkä tarvitse muuttaa reseptejäsi lainkaan. Ehkä voisit muuttaa niitä vihreämmiksi vaihtamalla joitain yksinkertaisia ainesosia? Näin voisit saada lisäksi ruuista laktoosittomia ja maidottomia helpolla tavalla, jolloin ne sopisivat vielä useammille asiakkaille.

The Vegetarian Butcher tekee "fleksaamisesta" helppoa

Toisin sanoen, The Vegetarian Butcherin tuotteilla on helppo täyttää useampien vieraiden toiveet. Niiden valmistaminen on lisäksi yksinkertaista, ja niillä muutat helposti yhden tai useamman menusi ruuat vegetaarisiksi tai vegaanisiksi. Vaihdat vain perinteisen lihan The Vegetarian Butcher -tuotteisiin, ja sinulla on nopeasti ruoka uuden sukupolven vihreille lihanrakastajille. Sen lisäksi, että saat inklusiivisemman ravintolan ja mahdollisesti laajemman asiakaspiirin, vähennät myös samalla ympäristökuormitustasi! Win win!

Suositut ruokatottumukset ja prosenttiluvut globaaleina keskiarvoina*

The Vegetarian Butcher

00:00

Vihreää ympäristön hyväksi

Nykyisin useimmat tietävät, että ruuallamme on vaikutus planeettaamme ja terveyteemme. Tässä joitain esimerkkejä pienistä muutoksista, joilla voi olla suuri vaikutus sekä yksilöille että planeetalle.  

  • Vihannesvariaatio
    Syömiämme vihanneksia vaihdellen lisäämme antioksidanttien, vitamiinien ja mineraalien saantiamme. 
  • Proteiinien vaihto
    Korvaamalla liha, lintu- ja kalaproteiinit kasvipohjaisilla proteiineilla, vähennämme ympäristökuormitustamme merkittävästi.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu