Menu

Naudanlihan sijaan

NoMince on yhtä monipuolinen kuin jauheliha. Esipaistettuna sitä voi nimittäin käyttää kastikkeisiin ja pataruokiin suoraan pakkauksesta. Bon Appétit!

Raw NoBeef Burgerimme on tribuutti lihalle, lihaa rakastaville sekä meidän teurastajan osaamiselle. Tämä tuote on luotu täyttämään jopa kaikkein intohimoisimman lihansyöjän vaatimukset sekä suunniteltu täydellistä paisto- ja grillaustulosta varten. Tämä tuote on tehty muutosten moottoreina toimiville ruuan ystäville tässä maailmassa.

Kananlihan sijaan

100-prosenttisesti kasvipohjaiset NoChicken Chunksimme ovat The Vegetarian Butcherin mestariteos. Sensaatiomainen maku ja koostumus tekevät niistä täydellisiä kaikenlaiseen ruokaan aina rikkaasta currysta raikkaaseen salaattiin sekä moniin muihin resepteihin.

Crispy NoChicken Burgerimme on ulkopuolelta rapea ja sisältä ihanan murea ja maukas. Se on lisäksi niin monipuolinen, että se voi toimia monien parhaimpien ruokiesi kruununjalokivenä. Crispy NoChicken Burgerista tulee helposti juhlien keskipiste.

The Vegetarian Butcherin tuotteet lihaan verrattuina

The Vegetarian Butchers tuotteilla ja tavallisella lihalla on lähes yhtenäinen ravintosisältö. Lihan korvaavissa tuotteissa on usein enemmän kuituja, vähemmän tyydyttyneitä rasvahappoja sekä kaloreita, kuin niillä korvattavissa tuotteissa (erityisesti punaisessa lihassa).

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu