Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Pikkelöity punkaali

  • Punakaali 200.0 g
  • Lime 30.0 g

Ranch dressing

  • Creme Fraiche Vegan 100.0 g
  • Sokeri 5.0 g
  • Kevätsipuli 10.0 g

Hot Sauce

  • Vesi 400.0 ml
  • Jalapeno, tuore
  • Chili, tuore
  • Habanero
  • Lime
  • Korianteri, tuore
  • Väkiviinaetikka 15.0 ml
  • Rypsiöljy 50.0 ml
  • Suola 5.0 g
  • Sokeri 15.0 g
  • Xantana 3.0 g
  • Sitruunahappo 5.0 g

Frittitaikina

Esillelaitto:

  1. Pikkelöity punkaali

    Leikkaa punakaalista ohutta suikaletta. Purista limen mehu ja sekoita etikka joukkoon. 

  2. Ranch dressing

    Hienonna kevätsipuli. Sekoita ainekset keskenään. Laita pursotinpussiin.

  3. Hot Sauce

    Sekoita pystyblenderillä sileäksi. Lisää lopuksi Xantana ja sekoita.

  4. Frittitaikina

    Sekoita ainekset keskenään.

  5. Esillelaitto:

    Paista tacoja kuivalla pannulla 10 sekuntia per puoli. Laita tacot kuuman ja kostean pyyhkeen sisään. Pyörittele TVB Chunksit frittitaikinassa ja syväpaista 170 asteessa 2 – 3 minuuttia kullan ruskeaksi. Laita 40 g TVB Chunks ja punakaali tacon päälle. Mausta Ranchilla ja Hot Saucella. Raasta Queso Frescoa tai feta juustoa päälle. Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja kevätsipulilla. Tarjoile limelohkon kanssa.