Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Pikkelöity punkaali

  • Punakaali 200.0 g
  • Lime 30.0 g
  • Maille Punaviinietikka 500 ml 50.0 ml

Ranch dressing

Hot Sauce

Frittitaikina

Esillelaitto:

  1. Pikkelöity punkaali

    Leikkaa punakaalista ohutta suikaletta. Purista limen mehu ja sekoita etikka joukkoon. 

  2. Ranch dressing

    Hienonna kevätsipuli. Sekoita ainekset keskenään. Laita pursotinpussiin.

  3. Hot Sauce

    Sekoita pystyblenderillä sileäksi. Lisää lopuksi Xantana ja sekoita.

  4. Frittitaikina

    Sekoita ainekset keskenään.

  5. Esillelaitto:

    Paista tacoja kuivalla pannulla 10 sekuntia per puoli. Laita tacot kuuman ja kostean pyyhkeen sisään. Pyörittele TVB Chunksit frittitaikinassa ja syväpaista 170 asteessa 2 – 3 minuuttia kullan ruskeaksi. Laita 40 g TVB Chunks ja punakaali tacon päälle. Mausta Ranchilla ja Hot Saucella. Raasta Queso Frescoa tai feta juustoa päälle. Viimeistele hienonnetulla korianterilla ja kevätsipulilla. Tarjoile limelohkon kanssa.