Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.2 kg
  • Broilerinjauheliha 1.2 kg
  • Laakerinlehti 4.0 kpl
  • Vesi 0.3 l
  • Rusina 0.1 kg
  • Oliivi vihreä, kivetön 0.1 kg
  • Omenaviinietikka 0.2 dl
  • Suola, Mustapippuri Ja Cayannepippuri

Picadillo on perinteinen ruokalaji monissa Latinalaisen Amerikan maissa. Kuubalainen versio sisältää broilerin jauhelihaa, tomaattia, oliiveja ja rusinoita. Picadillo sopii mainiosti myös empanada-piirakan täytteeksi.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    • Ruskista jauheliha Aromiöljyssä.
    • Lisää silputtu sipuli ja kuullota vieläviiden minuuttia ajan.
    • Lisää loput aineosat ja anna picadillon kiehua, kunnes alkaa paksuuntua. Sekoita tasaisin väliajoin.
    • Mausta suolalla, pippurilla sekä cayannella.
    • Tarjoa riisin ja papujen kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu