Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.15 kg
  • Broilerinjauheliha 1.2 kg
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.3 dl
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 4.0 g
  • KNORR Tahnamauste Provence 340 g 75.0 g
  • Laakerinlehti 4.0 kpl
  • Knorr Tomatino 3kg 0.6 kg
  • Vesi 0.3 l
  • Rusina 0.13 kg
  • Oliivi vihreä, kivetön 0.13 kg
  • Omenaviinietikka 0.2 dl
  • Suola, mustapippuri ja cayannepippuri
  1. Valmistus

    • Ruskista jauheliha Aromiöljyssä.
    • Lisää silputtu sipuli ja kuullota vieläviiden minuuttia ajan.
    • Lisää loput aineosat ja anna picadillon kiehua, kunnes alkaa paksuuntua. Sekoita tasaisin väliajoin.
    • Mausta suolalla, pippurilla sekä cayannella.
    • Tarjoa riisin ja papujen kera.