Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Myskikurpitsa 2.0 kg
  • Sipuli 0.15 kg
  • Omena 0.35 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
  • Vesi 2.0 l

Sitten

  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.1 l
  • Sitruunamehu 0.6 dl
  • Sitruunan kuori 4.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 15.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 40.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 24.0 g
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.1 l

Lisäksi

  • Kurpitsansiemen 50.0 g
  • Korianteri, tuore 10.0 g
  • Turkkilainen jogurtti 0.15 kg
  1. Työohje

    • Kuullota sipulia, kurpitsaa ja omenaa aromiöljyssä 5 minuuttia. Sekoita seosta aina välillä. Lisää vesi ja anna hautua, kunnes kurpitsa on pehmeää n. 20 minuuttia.
  2. Sitten

    • Lisää Knorr Kuohu, sitruunamehu, sitruunan kuori, puréet ja kanafondi. Kiehauta keitto. Sekoita keitto tasaiseksi sauvasekoittimella.
  3. Lisäksi

    • Ripottele keiton päälle paahdettuja kurpitsansiemeniä ja tuoretta korianteria, lisää nokare jogurttia ja tarjoile. Keiton kanssa tarjoillaan myös vastapaistettua leipää ja juustoa.