Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Liemi:

Soijamuna:

  • Kananmuna, luomu 10.0 kpl
  • Vesi 200.0 ml
  • Sokeri 30.0 g
  • Soija, vähäsuolainen 400.0 ml
  • Riisiviinietikka 60.0 ml

Fermentoitu valkosipuliöljy:

  • Fermentoitua valkosipulia 150.0 g
  • Rypsiöljy 500.0 ml

Esillelaitto:

  • Shimei sienet 300.0 g
  • Osterivinokas 500.0 g
  • Siitakesieni 200.0 g
  • Paksoy 500.0 g
  • Kevätsipuli 50.0 g
  • Merileväsalaatti 200.0 g
  • Silmusalaatti 200.0 g
  • Chili, tuore 50.0 g
  • Tattari nuudeli 500.0 g
  1. Liemi:

    Paahda kokonaiset sipulit suolapedillä 200 asteessa 45 minuuttia kunnes karamelli valuu sipuleista. Paahda kokonaisia valkosipuleita folioon käärittynä 200 asteessa 60 minuuttia. Punnitse kaikki ainekset paitsi sipulit kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran. Siivilöi. Kuori sipulit ja purista valkosipulit kuoristaan liemeen. Poraa sauvasekoittimellasileäksi ja siivilöi liinan läpi.

  2. Soijamuna:

    Tiputa kananmunat lusikalla varovasti kiehuvaan veteen. Keitä 7,5minuuttia. Valmista marinadi sekoittamalla ainekset keskenään kunnes sokeri on liuennut. Nosta munat jääveteen. Kuori munat. Kaada marinadi munien päälle niin että munat peittyvät kokonaan. Anna marinoitua 12 tuntia. Nosta munat pois marinadista ja puolita munat annokseen.
  3. Fermentoitu valkosipuliöljy:

    Laita ainekset pystyblenderiin ja sekoita noin viisi minuuttia täydellä teholla. Siivilöi liinan läpi. 
  4. Esillelaitto:

    Esille laittaessa keitä nuudelit ohjeen mukaan. Nosta leikatut ja paistetut sienet sekä paksoy nuudeleiden päälle.Kaada 50 g per annos valkosipuliöljyä kuumaan liemeen ohuena norona samalla sauvasekoittimella sekoittaen niin että öljy emulgoituu liemeen. Kaada kuuma liemi annokseen. Viimeistele annos hienonnetulla kevätsipulilla, merilevällä, silmusalaatilla ja chilillä.