Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Ramenliemi:

  • Vesi 2.0 l
  • KNORR Kasvisliemi Professional 2 x 800 g/64 L 0.1 kg
  • Knorr Sienifondi, tiiviste 1 L/50 L 0.1 dl
  • Misotahna, vaalea 30.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 10.0 g
  • Mirin (Riisiviinietikka) 0.2 dl
  • Kanelitanko 2.0 kpl

Lisäkkeet ja viimeistely:

  • tofua 0.3 kg
  • Porkkana 0.2 kg
  • Fenkoli 0.2 kg
  • Retiisi 0.1 kg
  • Soijapapu 0.1 kg
  • Itu 0.1 kg
  1. Ramenliemi:

    • Laita liemiainekset kattilaan
    • Kiehauta liemi
  2. Lisäkkeet ja viimeistely:

    • Kuutioi tofu
    • Siivuta porkkanat, fenkolit ja retiisit ohuiksi lastuiksi kylmään veteen
    • Kasaa hyvin valutetut kasvikset ja tofu kulhoon kerroksittain
    • Kaada kuuma ramenliemi juuri ennen tarjoilua kasvisten päälle
    • Koristele leikatulla kevätsipulilla
    • Lihaisamman version saat vaihtamalla tofun kananmunaan, possuun, nautaan tai broileriin sekä liemen Knorr professiona kana- tai härkäliemeen