Raaka-aineet
Ramenliemi:
-
Vesi 2.0 l
-
Misotahna, vaalea 30.0 g
-
Mirin (Riisiviinietikka) 0.2 dl
-
Kanelitanko 2.0 kpl
Lisäkkeet ja viimeistely:
-
tofua 0.3 kg
-
Porkkana 0.2 kg
-
Fenkoli 0.2 kg
-
Retiisi 0.1 kg
-
Soijapapu 0.1 kg
-
Itu 0.1 kg
Valmistus
-
Ramenliemi:
- Laita liemiainekset kattilaan
- Kiehauta liemi
-
Lisäkkeet ja viimeistely:
- Kuutioi tofu
- Siivuta porkkanat, fenkolit ja retiisit ohuiksi lastuiksi kylmään veteen
- Kasaa hyvin valutetut kasvikset ja tofu kulhoon kerroksittain
- Kaada kuuma ramenliemi juuri ennen tarjoilua kasvisten päälle
- Koristele leikatulla kevätsipulilla
- Lihaisamman version saat vaihtamalla tofun kananmunaan, possuun, nautaan tai broileriin sekä liemen Knorr professiona kana- tai härkäliemeen