Raaka-aineet
Työohje
-
Sipuli 3.0 kg
-
Juustokumina 0.04 kg
-
kanelitanko 0.02 kg
-
Kurkuma 0.02 kg
-
Vesi 23.0 l
-
Linssi, punainen 4.5 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.24 kg
-
Sitruunamehu 0.3 l
-
Suola ja mustapippuri
-
Lehtipersilja 50.0 g
-
Manteli 500.0 g
Valmistus
-
Työohje
-
Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää kuivamausteet ja kuullota vielä hetki.
- Lisää vesi, huuhdotut linssit, valkosipulipyre ja kasvisliemi.
- Keitä kunnes linssit ovat juuri kypsiä.
- Lisää kypsytyksen loppuvaiheessa sitruunamehu ja Tomatino.
- Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.
- Viimeistele keitto paahdetuilla manteleilla ja leikatulla lehtipersiljalla.
-