Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.3 kg
  • Punajuuri 1.0 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 20.0 g
  • Punaviinietikka 0.6 dl
  • Vesi 2.0 l
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.4 dl
  • Sokeri 20.0 g
  • Suola 5.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu
  1. Valmistus:

    • Kuullota hienonnettu sipuli Aromiöljyssä 10 minuutin ajan.
    • Lisää pilkotut punajuuret ja kuulota vielä viisi minuuttia.
    • Lisää loput raaka-aineet ja keitä, kunnes punajuuri on kypsää.
    • Aja keitto tasaiseksi ja mausta.