Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Limeaioli

Pikkeliliemi

  • Sokeri 150.0 g
  • Riisiviinietikka 500.0 ml
  • Mustapippuri,kokonainen 10.0 kpl
  • Szechuan pippuri 10.0 kpl
  • Kurkku 300.0 g
  • Retikka 300.0 g
  • Porkkana 200.0 g

Sienipatee

  • Saksanpähkinä 100.0 g
  • Siitakesieni 300.0 g
  • Kookosöljy 50.0 ml
  • Lehtipersilja 20.0 g
  • Suola

Maple Sambal Manis

Esillelaitto

  • Salaattimix (tammenlehti-,frisee- ja rucola)
  • Korianteri, tuore
  1. Limeaioli

    Sekoita ainekset keskenään. Laita pursotinpussiin.
  2. Pikkeliliemi

    Sekoita sokeri, etikka ja pippurit keskenään. Kuori retikka ja porkkanat sekä poista sisus kurkusta. Leikkaa kasviksista noin 5 cm pitkää juliennea. Sekoita liemi joukkoon. Anna maustua 30 minuuttia.
  3. Sienipatee

    Laita saksanpähkinät uunipellille. Paista 180 asteessa 10–12 minuuttia. Paahda siitakesieniä uunipellillä 120astessa 35–40 minuuttia lähes kokonaan kuiviksi.Laita sienet pystyblenderiin ja sekoita. Lisää mukaan saksanpähkinät ja sekoita. Lisää kookosöljy sekä persilja ja sekoita. Mausta lopuksi suolalla.
  4. Maple Sambal Manis

    Laita chilit uunipellille ja paahda 220 asteessa 10–15 minuuttia kunnes chilit alkavat mustua. Laita valkosipuli toiselle pellille ja paahda 220 asteessa 8–10 minuuttia kunnes valkosipuli on kullanruskea ja tahmea. Poista valkosipuli kuorestaan ja laita pystyblenderiin sekä lisää chilit. Sekoita ja lisää loput aineksista. Sekoita tahna TVB NoChicken Chunks’hin. Laita massa uunipellille ja paista 180 asteessa 10–12 minuuttia.
  5. Esillelaitto

    Leikkaa patonki pitkittäin niin että puolikkaat pysyvät kiinni toisissaan. Levitä noin puolen sentin kerros sieni pateeta pohjalle, lisää salaattimi xja limeaiolia päälle. Asettele maustettu TVB NoChicken Chunks massa leivälle. Laita päälle pikkelit jav ielä lisää limeaiolia. Viimeistele korianterilla.