Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Mausta ja paahda TVB No Chicken Chunks

Pikkelöity chili

Paahdettu ja pikkelöity paprika

  • Paprika, vihreä 2.0 kpl
  • Maille valkoviinietikka 50.0 ml
  • Sokeri 50.0 g
  • Vesi 50.0 ml
  • Suola 2.0 g

Ranch dressing

Esillelaitto:

  • Hot dog-sämpylä 10.0 kpl
  • Jalapeno, tuore
  • Sipuli, paahdettu
  • Kevätsipuli
  • Hellmann´s ketsuppi

Valmistus

  1. Mausta ja paahda TVB No Chicken Chunks

    Pyörittele TVB Harissa tahnassa. Laita TVB uunipellille ja paahda 190 astetta ja 8 minuuttia.
  2. Pikkelöity chili

    Hienonna chili. Mittaa loput aineet kattilaan ja kiehauta. Kaada kuuma liemi chilin päälle ja laita jäähtymään.
  3. Paahdettu ja pikkelöity paprika

    Leikkaa paprikat puoliksi ja poista sisus. Paahda paprikoita leikkaus puoli alaspäin 220 astetta ja 20 minuuttia. Uunista pois ottaessa siirrä paprikat kuumana vuokaan ja kelmuta. Anna olla kelmussa puolisen tuntia. Kuori paprikan nahka pois. Suikaloi paprika.
    Sekoita etikka, vesi, sokeri ja suola. Pikkelöi paprikat.
  4. Ranch dressing

    Hienonna kevätsipuli. Sekoita ainekset keskenään. Laita pursotinpussiin.
  5. Esillelaitto:

    Höyrytä sämpylä. Laita paistetut TVB No Chicken Chunksit sämpylän sisälle. Nosta paprikat ja paahdettu sipuli. Mausta kastikkeilla. Viimeistele chilillä, jalapenoilla ja kevätsipulilla.
  6. Step 5