Raaka-aineet
Mausta ja paahda TVB No Chicken Chunks
-
Harissa 50.0 g
Pikkelöity chili
-
Chili, tuore 5.0 kpl
-
Maille Punaviinietikka 500 ml 50.0 ml
-
Sokeri 50.0 g
-
Vesi 50.0 ml
Paahdettu ja pikkelöity paprika
-
Paprika, vihreä 2.0 kpl
-
Maille valkoviinietikka 50.0 ml
-
Sokeri 50.0 g
-
Vesi 50.0 ml
-
Suola 2.0 g
Ranch dressing
-
Creme Fraiche Vegan 100.0 g
-
Maille Punaviinietikka 500 ml 5.0 ml
-
Sokeri 2.0 g
-
Kevätsipuli 10.0 g
Esillelaitto:
-
Hot dog-sämpylä 10.0 kpl
-
Jalapeno, tuore
-
Sipuli, paahdettu
-
Kevätsipuli
-
Hellmann´s ketsuppi
Valmistus
-
Mausta ja paahda TVB No Chicken Chunks
Pyörittele TVB Harissa tahnassa. Laita TVB uunipellille ja paahda 190 astetta ja 8 minuuttia. -
Pikkelöity chili
Hienonna chili. Mittaa loput aineet kattilaan ja kiehauta. Kaada kuuma liemi chilin päälle ja laita jäähtymään. -
Paahdettu ja pikkelöity paprika
Leikkaa paprikat puoliksi ja poista sisus. Paahda paprikoita leikkaus puoli alaspäin 220 astetta ja 20 minuuttia. Uunista pois ottaessa siirrä paprikat kuumana vuokaan ja kelmuta. Anna olla kelmussa puolisen tuntia. Kuori paprikan nahka pois. Suikaloi paprika.Sekoita etikka, vesi, sokeri ja suola. Pikkelöi paprikat. -
Ranch dressing
Hienonna kevätsipuli. Sekoita ainekset keskenään. Laita pursotinpussiin. -
Esillelaitto:
Höyrytä sämpylä. Laita paistetut TVB No Chicken Chunksit sämpylän sisälle. Nosta paprikat ja paahdettu sipuli. Mausta kastikkeilla. Viimeistele chilillä, jalapenoilla ja kevätsipulilla. -
Step 5