Raaka-aineet
Pikkelöity violetti kiinankaali
-
Kiinankaali, violetti 300.0 g
-
Maille Punaviinietikka 500 ml 100.0 ml
-
Sokeri 100.0 g
-
Vesi 100.0 ml
-
Suola 3.0 g
Esillelaitto:
-
Osterivinokas 200.0 g
-
Oliiviöljy 60.0 ml
-
Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
-
The Vegetarian Butcher Raw Burger 10.0 kpl
-
Violife cheddar 20.0 kpl
-
Tryffelimajoneesi 300.0 g
-
Silmusalaatti 50.0 g
Valmistus
-
Pikkelöity violetti kiinankaali
Irrota kiinankaalin lehdet ja grillaa nopeasti molemmilta puolilta. Kiehauta loput ainekset ja jäähdytä. Lisää kiinankaalin joukkoon ja anna maustua 12 tuntia. -
Esillelaitto:
Paista sämpylät kullanruskeiksi. Paista pihveihin hyvä pinta ja sulata juusto päälle.Laita pohjaan ja kanteen majoneesia. Viimeistele paistetuilla osterivinokkailla ja silmusalaatilla.