Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Pikkelöity violetti kiinankaali

  • Kiinankaali, violetti 300.0 g
  • Maille Punaviinietikka 500 ml 100.0 ml
  • Sokeri 100.0 g
  • Vesi 100.0 ml
  • Suola 3.0 g

Esillelaitto:

  • Osterivinokas 200.0 g
  • Oliiviöljy 60.0 ml
  • Hampurilaissämpylä 10.0 kpl
  • The Vegetarian Butcher Raw Burger 10.0 kpl
  • Violife cheddar 20.0 kpl
  • Tryffelimajoneesi 300.0 g
  • Silmusalaatti 50.0 g
  1. Pikkelöity violetti kiinankaali

    Irrota kiinankaalin lehdet ja grillaa nopeasti molemmilta puolilta. Kiehauta loput ainekset ja jäähdytä. Lisää kiinankaalin joukkoon ja anna maustua 12 tuntia. 
  2. Esillelaitto:

    Paista sämpylät kullanruskeiksi. Paista pihveihin hyvä pinta ja sulata juusto päälle.Laita pohjaan ja kanteen majoneesia. Viimeistele paistetuilla osterivinokkailla ja silmusalaatilla.