Vegaaniset lihapullat, hasselbackan perunoita ja dijon sinappikastiketta

Raaka-aineet
Vegaaniset lihapullat, hasselbackan perunoita ja dijon sinappikastiketta
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Pullat

Hasselbackan perunat
Pikkelöidyt sinapinsiemenet

Kastike
Raaka-aineen nimi
Pullat
-
Flora Plant 31 % All Purpose 400.0 ml
-
Pankojauho 200.0 g
-
Salottisipuli 2.0 kpl
-
Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 30.0 g
-
Mustapippuri myllystä jauhettu 2.0 dg
-
Maustepippuri, kokonainen 2.0 g
-
Suola 12.0 g
-
Rypsiöljy
Hasselbackan perunat
-
Uuniperuna 10.0 kpl
-
Rypsiöljy
-
sormisuola
Pikkelöidyt sinapinsiemenet
-
Vesi 50.0 ml
-
Sokeri 50.0 g
-
Sinapinsiemen 30.0 g
-
Tumma sinapinsiemen 30.0 g
Kastike
-
Sieniliemi 1000.0 ml
-
Flora Plant 31 % All Purpose 100.0 ml
-
Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 30.0 g
-
Ruohosipuli
-
Suola
Valmistus
-
Pullat
Freesaa hienonnettu sipuli tilkassa öljyä paistinpannulla. Sekoita plant, panko sekä mausteet ja anna turvota viisi minuuttia. Sekoita NoBeef tasaisesti massaan. Pyörittele massasta sopivan kokoisia pullia. Paista pannulla hyvä pinta.
-
Hasselbackan perunat
Pese perunat hyvin. Viillota perunat ja pyörittele huolellisesti öljyssä. Mausta suolalla. Paista 185 asteisessa uunissa 50 – 60 minuuttia.
-
Pikkelöidyt sinapinsiemenet
Keitä sinapin siemeniä runsaassa vedessä kymmenen minuuttia. Siivilöi ja huuhtele. Yhdistä vesi, sokeri ja viinietikka kattilassa ja kiehauta pikkeliliemi. Vakumoi siemenet pikkeliliemessä.
-
Kastike
Keitä sieniliemi puoleen. Lisää plant, dijon sekä etikka ja kiehauta. Lisää lopuksi pikkelöidyt sinapinsiemen ja hienonnettu ruohosipuli.