Lasagne Bolognese – Resepti | Unilever Food Solutions

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

  1. Valkokastike

    • Valkokastikkeen valmistus:
    • Sekoita kaikki ainekset keskenään kylmän
  2. Tomaattikastikke

    • Tomaattikastikkeen valmistus:
    • Sekoita kaikki ainekset keskenään kylmänä
  3. Valmistusohje

    • Kokoa lasagne kerroksittain GN-vuokaan lisää pinnalle juustoraaste.
    • (30 annoksen ohjeesta tulee 2 x 1/1 65 mm GN-vuoka)
    • Kypsennä yhdistelmäuunissa +170 C (30%) noin. 35-40 minuuttia. Tarkista kypsyys.

    • Lasagne voidaan esivalmistaa myös edellisenä päivänä ja säilyttää kylmässä.

    Vinkki! Korvaa jauheliha tonnikalalla tai pakastesoijarouheella.