Menu

Raaka-aineet

+

Kasvisbolognese

Perunamuusi

  • Vesi 150.0 ml
  • Ruokakerma 15% 400.0 l
  • Peruna, puikula 1.0 kg
  • Suola 5.0 g

Valmistus

  1. Kasvisbolognese

    • Laita linssit likoamaan edellisenä päivänä. Huomioi, että linsit imevät 2 kertaisen määrän nestettä omaan painoon nähden
    • Sekoita liotetut linssit muiden aineiden kanssa sekaisin

  2. Perunamuusi

    • Valmista muusi kuumentamalla kattilassa vesi ja ruokakerma. Lisää joukkoon keitetyt perunat ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla.
    • Levitä kasvisbolognesea vuoan pohjalle ja levitä perunamuusi päälle. Perunamuusin tulisi olla perinteisestä muusista huomattavasti löysempää rakenteeltaan jotta se levittyy tasaisesti päälle. Ohenna tarvittaessa perunoiden keitinvedellä 
    • Kypsennä uunissa 150 astetta 45 minuuttia.
    • Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu