Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Linssibolognese

  • Beluga-linssi 250.0 g
  • Juureskuutio, pakaste 250.0 g
  • Knorr Tomatino 3kg 600.0 g
  • KNORR Papriganokastike 3 kg / 25 L 30.0 g
  • Knorr Tahnamauste Timjami 340 g 20.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Tumma Punasipulikastike 3,5 kg / 25 L 20.0 g
  • Sokeri 10.0 g

Perunamuusi

  • Vesi 200.0 ml
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 200.0 ml
  • Apetit perunamuusi, pakaste 1500.0 g
  • Suola 5.0 g
  1. Linssibolognese

    • Laita linssit likoamaan edellisenä päivänä. Huomioi, että linsit imevät 2 kertaisen määrän nestettä omaan painoon nähden
    • Sekoita liotetut linssit muiden aineiden kanssa sekaisin

  2. Perunamuusi

    • Valmista muusi kuumentamalla kattilassa vesi ja Rama Ruoka 15 %. Lisää joukkoon muusiaines ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla.
    • Levitä linssibologneseä vuoan pohjalle ja levitä perunamuusi päälle.
    • Kypsennä uunissa 150 astetta 45 minuuttia.
    • Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.