No Chicken Katsu, paistettua sydänsalaattia ja Bulldog kastiketta

Raaka-aineet
No Chicken Katsu, paistettua sydänsalaattia ja Bulldog kastiketta
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Leivitetyt No Chickenit

Pika pikkelöidyt kurkut ja retikat

Maustettu majoneesi


Paahdettu Gem salaatti
Esille laittaessa
Raaka-aineen nimi
Leivitetyt No Chickenit
-
Kikherneen liemi 600.0 ml
-
Pankojauho 400.0 g
Pika pikkelöidyt kurkut ja retikat
-
Kurkku 500.0 g
-
Retikka 500.0 g
-
sormisuola 5.0 g
-
Sokeri 5.0 g
-
Mustapippuri myllystä jauhettu 1.0 dg
-
Colman's sinappijauhe 1.0 g
Maustettu majoneesi
-
Colman's sinappijauhe 30.0 g
-
Suola 3.0 g
-
Sokeri 4.0 g
Paahdettu Gem salaatti
-
Sydänsalaatti 5.0 kpl
-
Rypsiöljy
-
Suola
Esille laittaessa
-
Jasminriisi
-
Bulldog kastike
-
Chili, tuore
Valmistus
-
Leivitetyt No Chickenit
Laita tapioka, liemi ja panko erillisiin ½ gn astiaan. Pyörittele TVB erissä huolellisesti ensin tapiokassa, sitten liemessä ja lopuksi pankossa. Syväpaista Katsut 175 astetta ja kaksi minuuttia kunnes pinnalta kullanruskea. Nosta paperille kuivumaan.
-
Pika pikkelöidyt kurkut ja retikat
Leikkaa kurkuista ja retikasta mandoliinilla ohuita siivuja. Lisää mausteet ja sekoita.
-
Maustettu majoneesi
Yhdistä raaka-aineet kulhossa ja sekoita. Laita pursotinpussiin.
-
Paahdettu Gem salaatti
Puolita sydänsalaatit ja poista kanta. Pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paista pannulla kunnes pinta kullanruskea.
-
Esille laittaessa
Valmista riisi ohjeen mukaan. Pursota majoneesia ja bulldog kastiketta.