Maille Bistro Bouillabaisse
Ranskalaisesta klassiko kalakeitosta saat tehtyä astetta juhlavamman asettelemalla kaikki komponentit lautaselle erikseen ja tarjoilemalla maukkaan liemen pöydässä.

Raaka-aineet
Maille Bistro Bouillabaisse
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€179.85
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Bouillabaisse
Kuhafilee, tuore tai pakaste
/g
500.0 g
0%
Jokiravunpyrstö, kuorittu
/g
250.0 g
0%
Kampasimpukka
/g
300.0 g
0%
Peruna, kypsä, kuutio
/g
500.0 g
0%
Fenkoli
/g
200.0 g
0%
Liemi
Rypsiöljy
/ml
50.0 ml
0%
Salottisipuli
/g
300.0 g
0%
Varsiselleri
/g
50.0 g
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Tahnamauste Timjami 340 g
/g
5.0 g
0%

Knorr Tomatino 3 kg
/g
200.0 g
0%

Maille valkoviinietikka
/ml
100.0 ml
0%
Knorr Professional Fond Äyriäinen 1L
/l
2.0 l
0%
Laakerinlehti
/g
5.0 g
0%
Appelsiininkuori
/g
10.0 g
0%
Voi
/g
150.0 g
0%
Oliiviöljy
/ml
100.0 ml
0%
Sahramiaioli
Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg
/g
300.0 g
0%

Sahrami
/g
0.0 g
0%
Valkosipuli
/g
10.0 g
0%
Suola
/g
5.0 g
0%
Sokeri
/g
5.0 g
0%
Sitruunamehu
/g
20.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Bouillabaisse
-
Kuhafilee, tuore tai pakaste 500.0 g
-
Jokiravunpyrstö, kuorittu 250.0 g
-
Kampasimpukka 300.0 g
-
Peruna, kypsä, kuutio 500.0 g
-
Fenkoli 200.0 g
Liemi
-
Rypsiöljy 50.0 ml
-
Salottisipuli 300.0 g
-
Varsiselleri 50.0 g
-
Maille valkoviinietikka 100.0 ml
-
Knorr Professional Fond Äyriäinen 1L 2.0 l
-
Laakerinlehti 5.0 g
-
Appelsiininkuori 10.0 g
-
Voi 150.0 g
-
Oliiviöljy 100.0 ml
Sahramiaioli
-
Sahrami
-
Valkosipuli 10.0 g
-
Suola 5.0 g
-
Sokeri 5.0 g
-
Sitruunamehu 20.0 g
Valmistus
-
Bouillabaisse
- Paista kuha ja kampasimpukkat voissa pannulla kauniin ruskeiksi
- Kuumenna perunat tilkassa lientä ohje alla, lisää juuri ennen tarjoilua jokiravun pyrstöt joukkoon mutta älä enää keitä.
- Laita tarjolle
- Kaada liemi joukkoon ja koristele pikkelöiydyllä fenkolilla ja yrteillä
-
Liemi
- Kuumenna padassa rypsiöljy ja lisää kuutioidut sipulit ja varsiselleri, freesaa hetki
- Lisää joukkoon valkosipulipyre, timjamitahna ja tomatino ja jatka freesaamista.
- Lisää valkoviinietikka ja valkoviini ja keitä nippuun.
- Lisää äyriäisfondi ja keitä puoleen miedolla lämmöllä.
- Nosta pois liedeltä ja lisää joukkoon laakerinlehti ja appelsiininkuori ja fenkoli anna levätä 30 min ja siilaa
- Kuumenna siivilöity liemi kiehuvaksi ja poraa voi joukkoon pienissä erissä
-
Sahramiaioli
- Sekoita kaikki aineet sekaisin ja anna tekeytyä kylmässä.