Menu

Raaka-aineet

+

Bouillabaisse

  • Kuhafilee, tuore tai pakaste 500.0 g
  • Jokiravunpyrstö, kuorittu 250.0 g
  • Kampasimpukka 300.0 g
  • Peruna, kypsä, kuutio 500.0 g
  • Fenkoli 200.0 g

Liemi

Sahramiaioli

  • Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg 300.0 g
  • Sahrami
  • Valkosipuli 10.0 g
  • Suola 5.0 g
  • Sokeri 5.0 g
  • Sitruunamehu 20.0 g

Ranskalaisesta klassiko kalakeitosta saat tehtyä astetta juhlavamman asettelemalla kaikki komponentit lautaselle erikseen ja tarjoilemalla maukkaan liemen pöydässä.

...

Valmistus

  1. Bouillabaisse

    • Paista kuha ja kampasimpukkat voissa pannulla kauniin ruskeiksi
    • Kuumenna perunat tilkassa lientä ohje alla, lisää juuri ennen tarjoilua jokiravun pyrstöt joukkoon mutta älä enää keitä.
    • Laita tarjolle
    • Kaada liemi joukkoon ja koristele pikkelöiydyllä fenkolilla ja yrteillä
  2. Liemi

    • Kuumenna padassa rypsiöljy ja lisää kuutioidut sipulit ja varsiselleri, freesaa hetki
    • Lisää joukkoon valkosipulipyre, timjamitahna ja tomatino ja jatka freesaamista.
    • Lisää valkoviinietikka ja valkoviini ja keitä nippuun.
    • Lisää äyriäisfondi ja keitä puoleen miedolla lämmöllä.
    • Nosta pois liedeltä ja lisää joukkoon laakerinlehti ja appelsiininkuori ja fenkoli anna levätä 30 min ja siilaa
    • Kuumenna siivilöity liemi kiehuvaksi ja poraa voi joukkoon pienissä erissä
  3. Sahramiaioli

    • Sekoita kaikki aineet sekaisin ja anna tekeytyä kylmässä.  
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu