Raaka-aineet
Keitto
-
Tähtianis 0.02 kg
-
Fenkolinsiemen 0.02 kg
-
Sipuli 2.0 kg
-
Fenkoli 2.0 kg
-
Vesi 12.0 l
-
Peruna, tuore 5.0 kg
-
Porkkana 3.0 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.3 kg
-
Sitruunamehu 0.25 l
-
Kikherne, säilyke 2.0 kg
Pinnalle
Valmistus
-
Keitto
- Kuullota mausteet öljyssä. Lisää sipuli- ja fenkolisuikaleet ja jatka kuullottamista, kunnes kasvikset hieman pehmenevät.
- Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää lohkotut perunat ja porkkanat. Hauduta lähes kypsäksi.
- Lisää Pronto. Mausta kasvisliemellä, sitruunamehulla sekä valkosipulipyreellä.
- Lisää lopuksi valutetut ja huuhdotut kikherneet. Kuumenna keitto.
-
Pinnalle
- Tarjoa keitto vegaanimajoneesin kanssa.
- Vinkki: halutessasi voit ohentaa majoneesia vedellä, mehulla, soija- tai kauramaidolla ja maustaa valkosipulipyreellä.