Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Keitto

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Tähtianis 0.02 kg
  • Fenkolinsiemen 0.02 kg
  • Sipuli 2.0 kg
  • Fenkoli 2.0 kg
  • Vesi 12.0 l
  • Peruna, tuore 5.0 kg
  • Porkkana 3.0 kg
  • Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos 4 x 3kg 3.0 kg
  • KNORR Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.3 kg
  • Sitruunamehu 0.25 l
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.35 kg
  • Kikherne, säilyke 2.0 kg

Pinnalle

  • Rydbergs Vegaanimajoneesi 35% 5kg 2.0 kg
  1. Keitto

    • Kuullota mausteet öljyssä. Lisää sipuli- ja fenkolisuikaleet ja jatka kuullottamista, kunnes kasvikset hieman pehmenevät.
    • Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
    • Lisää lohkotut perunat ja porkkanat. Hauduta lähes kypsäksi.
    • Lisää Pronto. Mausta kasvisliemellä, sitruunamehulla sekä valkosipulipyreellä.
    • Lisää lopuksi valutetut ja huuhdotut kikherneet. Kuumenna keitto.
  2. Pinnalle

    • Tarjoa keitto vegaanimajoneesin kanssa.
    • Vinkki: halutessasi voit ohentaa majoneesia vedellä, mehulla, soija- tai kauramaidolla ja maustaa valkosipulipyreellä.