Raaka-aineet
Työohje
-
Sipuli 1.5 kg
-
Fenkoli 1.5 kg
-
Porkkana 3.0 kg
-
Varsiselleri 1.0 kg
-
Juustokumina 0.04 kg
-
Kurkuma 0.03 kg
.
-
Vesi 14.0 l
-
Knorr Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.15 kg
.
-
Broileri/kana, kypsä & kuutioitu 4.0 kg
-
Minipinaatti 0.5 kg
-
keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 3.0 kg
-
Sumac, maustekukka 30.0 g
Valmistus
-
Työohje
Kuutioi sipulit, porkkanat, varsisellerit ja fenkolit. Freesaa kasviksia öljyssä noin5 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa kuivamausteet ja freesaa vielä hetki. -
.
Lisää vesi, kanaliemi sekä maustepuréet. Keitä kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. -
.
Lisää kypsät kanakuutiot, valutetut ja huuhdotut kikherneetsekä minipinaatti. Kiehauta ja tarkista maku. Ripottele keiton pinallehalutessasi sumacia.