Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Sipuli 1.5 kg
  • Fenkoli 1.5 kg
  • Porkkana 3.0 kg
  • Varsiselleri 1.0 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 l
  • Juustokumina 0.04 kg
  • Kurkuma 0.03 kg

.

.

  • Broileri/kana, kypsä & kuutioitu 4.0 kg
  • Minipinaatti 0.5 kg
  • keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 3.0 kg
  • Sumac, maustekukka 30.0 g

Valmistus

  1. Työohje

    Kuutioi sipulit, porkkanat, varsisellerit ja fenkolit. Freesaa kasviksia öljyssä noin5 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa kuivamausteet ja freesaa vielä hetki.
  2. .

    Lisää vesi, kanaliemi sekä maustepuréet. Keitä kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
  3. .

    Lisää kypsät kanakuutiot, valutetut ja huuhdotut kikherneetsekä minipinaatti. Kiehauta ja tarkista maku. Ripottele keiton pinallehalutessasi sumacia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu