Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Sipuli 1.5 kg
  • Fenkoli 1.5 kg
  • Porkkana 3.0 kg
  • Varsiselleri 1.0 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 l
  • Juustokumina 0.04 kg
  • Kurkuma 0.03 kg

.

  • Vesi 14.0 l
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.5 kg
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 0.5 kg
  • KNORR Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.15 kg

.

  • Broileri/kana, kypsä & kuutioitu 4.0 kg
  • Minipinaatti 0.5 kg
  • keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 3.0 kg
  • Sumac, maustekukka 30.0 g
  1. Työohje

    Kuutioi sipulit, porkkanat, varsisellerit ja fenkolit. Freesaa kasviksia öljyssä noin5 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa kuivamausteet ja freesaa vielä hetki.
  2. .

    Lisää vesi, kanaliemi sekä maustepuréet. Keitä kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
  3. .

    Lisää kypsät kanakuutiot, valutetut ja huuhdotut kikherneetsekä minipinaatti. Kiehauta ja tarkista maku. Ripottele keiton pinallehalutessasi sumacia.