Raaka-aineet
Valmistus
-
Sipuli 0.3 kg
-
kanelitanko 2.0 g
-
Juustokumina 4.0 g
-
Kurkuma 2.0 g
-
Vesi 2.3 l
-
Linssi, punainen 0.45 kg
-
Sitruunamehu 30.0 g
-
Suola ja mustapippuri
-
Lehtipersilja
-
Manteli
Valmistus
-
Valmistus
- Kuumenna Aromiöljy kattilassa.
- Kuullota sipuleja viiden minuuttia ajan.
- Lisää kuivamausteet ja kuullota vielä minuutin ajan.
- Lisää vesi, huuhdotut linssit, valkosipuli jakasvisliemi.
- Keitä kunnes linssit ovat juuri kypsiä.
- Lisää kypsytyksen loppuvaiheilla sitruunamehu ja Tomatino.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Viimeistele keitto paahdetuilla manteleilla ja leikatulla lehtipersiljalla.