Shaurabat Adas - Kuwaitilainen linssikeitto
Linssikeitot ovat hyvin suosittuja lähi-idän alueella. Ne ovat hyvin ravitsevia, täyttäviä ja maukkaita. Perinteisesti tätä keittoa on syöty Ramadanin aikana.

Raaka-aineet
Shaurabat Adas - Kuwaitilainen linssikeitto
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€4.6
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistus
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.2 dl
0%
Sipuli
/kg
0.3 kg
0%
kanelitanko
/g
2.0 g
0%
Juustokumina
/g
4.0 g
0%
Kurkuma
/g
2.0 g
0%
Vesi
/l
2.3 l
0%
Linssi, punainen
/kg
0.45 kg
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/kg
0.03 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Kasvisliemi Professional 2 x 800 g/64 L
/kg
0.09 kg
0%
Sitruunamehu
/g
30.0 g
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.45 kg
0%

Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Lehtipersilja
/g
0.0 g
0%
Manteli
/g
0.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistus
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
-
Sipuli 0.3 kg
-
kanelitanko 2.0 g
-
Juustokumina 4.0 g
-
Kurkuma 2.0 g
-
Vesi 2.3 l
-
Linssi, punainen 0.45 kg
-
Knorr Kasvisliemi Professional 2 x 800 g/64 L 0.09 kg
-
Sitruunamehu 30.0 g
-
Suola ja mustapippuri
-
Lehtipersilja
-
Manteli
Valmistus
-
Valmistus
- Kuumenna Aromiöljy kattilassa.
- Kuullota sipuleja viiden minuuttia ajan.
- Lisää kuivamausteet ja kuullota vielä minuutin ajan.
- Lisää vesi, huuhdotut linssit, valkosipuli jakasvisliemi.
- Keitä kunnes linssit ovat juuri kypsiä.
- Lisää kypsytyksen loppuvaiheilla sitruunamehu ja Tomatino.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Viimeistele keitto paahdetuilla manteleilla ja leikatulla lehtipersiljalla.