Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Sipuli 0.3 kg
  • kanelitanko 2.0 g
  • Juustokumina 4.0 g
  • Kurkuma 2.0 g
  • Vesi 2.3 l
  • Linssi, punainen 0.45 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.03 kg
  • Knorr Kasvisliemi Professional 2 x 800 g/64 L 0.09 kg
  • Sitruunamehu 30.0 g
  • Knorr Tomatino 3kg 0.45 kg
  • Suola ja mustapippuri
  • Lehtipersilja
  • Manteli
  1. Valmistus

    • Kuumenna Aromiöljy kattilassa.
    • Kuullota sipuleja viiden minuuttia ajan.
    • Lisää kuivamausteet ja kuullota vielä minuutin ajan.
    • Lisää vesi, huuhdotut linssit, valkosipuli jakasvisliemi.
    • Keitä kunnes linssit ovat juuri kypsiä.
    • Lisää kypsytyksen loppuvaiheilla sitruunamehu ja Tomatino.
    • Mausta suolalla ja pippurilla.
    • Viimeistele keitto paahdetuilla manteleilla ja leikatulla lehtipersiljalla.