Borssikeitto
Borssikeitto on venäläisen keittiön klassikko. Tässä on maistuva kasvisversio.

Raaka-aineet
Borssikeitto
−
+
€4.33
Keitto:
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
1.0 dl
0%
Keltasipuli
/g
200.0 g
0%
Punajuuri
/g
400.0 g
0%
keräkaalia
/g
200.0 g
0%
Porkkana
/g
100.0 g
0%
Peruna
/g
400.0 g
0%
Tomaattipyre
/g
200.0 g
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/g
40.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Laakerinlehti
/kpl
3.0 kpl
0%
valkoviinietikka
/dl
0.5 dl
0%
Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L
/dl
0.5 dl
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Vesi
/l
2.0 l
0%
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L
/dl
4.0 dl
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
/
Keitto:
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 1.0 dl
-
Keltasipuli 200.0 g
-
Punajuuri 400.0 g
-
keräkaalia 200.0 g
-
Porkkana 100.0 g
-
Peruna 400.0 g
-
Tomaattipyre 200.0 g
-
Laakerinlehti 3.0 kpl
-
valkoviinietikka 0.5 dl
-
Vesi 2.0 l
-
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 4.0 dl
-
Suola ja mustapippuri
Valmistus
-
Keitto:
- Suikaloi kasvikset ja kuutioi perunat
- Freesaa kasviksia 10 minuuttia Aromiöljyssä
- Lisää perunat ja loput raaka-aineet
- Keitä kunnes perunat ovat kypsiä
- Mausta ja tarjoafraichen kera