Paistettu broilerin filee, confattuja herkkusieniä ja kanakermaa
Knorr Professional KANAFONDista valmistat maukkaan täyteläisen Kanakerman paistetun broilerin kylkeen.

Raaka-aineet
Paistettu broilerin filee, confattuja herkkusieniä ja kanakermaa
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€690021.9
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Paistettu broilerin rintafilee
Broilerin rintafilee
/kpl
10.0 kpl
0%
Rypsiöljy
/g
0.0 g
0%
Voi
/g
0.0 g
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/n/a
0.0 n/a
0%
Valkosipulinkynsi
/
0.0
0%
Sitruunatimjami
/kg
0.0 kg
0%
Confattu herkkusieni
Herkkusieni, kokonainen
/g
400.0 g
0%
Rypsiöljy
/ml
0.0 ml
0%
Sitruuna
/kpl
1.0 kpl
0%
Soijakastike
/g
20.0 g
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/n/a
0.0 n/a
0%
Lehtipersilja
/g
10.0 g
0%
Ruohosipuli
/g
10.0 g
0%
Kanakerma
Knorr Professional Kanafondi 1 L
/ml
2000.0 ml
0%

Kuohukerma
/ml
600.0 ml
0%
Soijakastike
/ml
20.0 ml
0%
Sitruuna
/kpl
1.0 kpl
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Paistettu broilerin rintafilee
-
Broilerin rintafilee 10.0 kpl
-
Rypsiöljy
-
Voi
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
-
Valkosipulinkynsi
-
Sitruunatimjami
Confattu herkkusieni
-
Herkkusieni, kokonainen 400.0 g
-
Rypsiöljy
-
Sitruuna 1.0 kpl
-
Soijakastike 20.0 g
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
-
Lehtipersilja 10.0 g
-
Ruohosipuli 10.0 g
Kanakerma
-
Kuohukerma 600.0 ml
-
Soijakastike 20.0 ml
-
Sitruuna 1.0 kpl
Valmistus
-
Paistettu broilerin rintafilee
Kuumenna öljy ja voi paistinpannulla. Paista broilerin fileetä kummaltakin puolelta kolme minuuttia. Lisää pannulle valkosipuli ja timjami. Valele kuumaa öljyvoiseosta broilerin pintaan paistaessa. Paista lopuksi uunissa 160 asteessa 5 minuuttia. Vaihtoehtoisesti kypsennä broileri vakuumissa pussissa 62 asteisessa vesihauteessa tunnin ajan. Ota filee pois pussista ja paista kuumalla pannulla öljyvoiseoksessa timjamin ja valkosipulin kanssa kunnes pinnalta kullanruskea. -
Confattu herkkusieni
Putsaa ja poista jalat sienistä. Laita sienet 100 asteiseen syväpaistoöljyyn kypsymään. Nosta hitaasti 160 asteeseen. Kääntele sieniä jotta ne kypsyvät tasaisesti. Sienet ovat valmiita kunnes kaikki neste on kiehunut sienistä pois. Nosta talouspaperille valumaan. Lohko sienet. Mausta sitruunanmehulla, -kuorella, suolalla, soijakastikkeella, pippurilla ja hienonnetulla ruohosipulilla sekä persiljalla. -
Kanakerma
Redusoi kanaliemi ¼ osaa alkuperäisestä nesteen määrästä. Kiehauta kerma joukkoon. Mausta soijalla ja sitruunamehulla. -
Viimeistele
Lehtipersiljan lehdilläKrasseilla