Menu

Raaka-aineet

+

Paistettu lohi

  • Lohi 1500.0 g
  • Voi
  • Rypsiöljy
  • Suola
  • Mustapippuri myllystä jauhettu

Tumma kapris - tillikastike

Tilliöljy

  • Tilli, tuore 100.0 g
  • Rypsiöljy 100.0 g

Paahdetut perunat

  • Varhaisperuna 30.0 kpl
  • Rypsiöljy
  • Suola

Paahdetut sipulit


Knorr Professional KANAFOND sopii mainiosti myös kalalle. Tässä bistro annoksessa paistettu lohi kruunataan tummalla kapris - tillikastikkeella. Ota resepti haltuusi ja valmista annos joko lounaalla lautauselta tai tuunaa annos lisäkkeillä a la carte:si sopivaksi  

...

Valmistus

  1. Paistettu lohi

    Kuumenna öljy ja voi paistinpannussa. Mausta lohi joka puolelta suolalla ja pippurilla. Paista lohi kuumalla pannulla ensin nahkapuoli alaspäin noin kaksi minuuttia. Käännä lohi ja paista vielä minuutti. Valele kuumalla öljy-voiseoksella sopivan kypsä.
  2. Tumma kapris - tillikastike

    Redusoi KANAFOND 1/3 osaan nesteen alkuperäisestä määrästä. Mausta kalafondilla, sokerilla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi hienonnettu kapris ja hienonnetut tillinvarret. Viimeistele tilliöljyllä.
  3. Tilliöljy

    Ryöppää tillit nopeasti kiehuvassa vedessä. Nosta jääveteen jäähtymään. Purista kuivaksi karitaliinassa. Aja tilli ja öljy blenderillä sileäksi. Valuta karitaliinan läpi öljy talteen. Laita kylmään jotta vesi ja karsta valuvat pohjalle. Laita valmis öljy pulloon. 
  4. Paahdetut perunat

    Pese perunat. Sekoita perunat öljyssä. Mausta suolalla. Paahda perunoita 180 asteessa 25 - 35 minuuttia.
  5. Paahdetut sipulit

    Kuumenna vesi, etikka ja suola kiehuvaksi. Laita kuoritut sipulit kattilaan kannen alle. Keitä miedolla lämmöllä 10 - 12 minuuttiia. Nosta sipulit talouspaperin päälle jäähtymään hetkeksi. Puolita sipulit. Paahda kuivalla pannulla sipulin leikkauspintaa kunnes ruskea. Voit käyttää myöskaasupoltinta pintojen paahtamiseen. Erottele sipulin kerrokset erilleen ja viimeistele vielä ripauksella suolaa, mustapippuria ja etikkaa. 
  6. Viimeistele

    Kirvelin oksa
    Tilli
    Tilliöljy
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu