Paistettu lohi, tumma kapris - tillikastike ja paahdettua perunaa
Knorr Professional KANAFOND sopii mainiosti myös kalalle. Tässä bistro annoksessa paistettu lohi kruunataan tummalla kapris - tillikastikkeella. Ota resepti haltuusi ja valmista annos joko lounaalla lautauselta tai tuunaa annos lisäkkeillä a la carte:si sopivaksi

Raaka-aineet
Paistettu lohi, tumma kapris - tillikastike ja paahdettua perunaa
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€345011.125
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Paistettu lohi
Lohi
/g
1500.0 g
0%
Voi
/g
0.0 g
0%
Rypsiöljy
/g
0.0 g
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/n/a
0.0 n/a
0%
Tumma kapris - tillikastike
Knorr Professional Kanafondi 1 L
/ml
1000.0 ml
0%

Kapris
/g
100.0 g
0%
Tilli, tuore
/g
10.0 g
0%
Ruokosokeri
/g
5.0 g
0%
Knorr Kalafondi, tiiviste 1 L/50 L
/ml
40.0 ml
0%

Sitruuna
/kpl
5.0 kpl
0%
Tilliöljy
/g
50.0 g
0%
Tilliöljy
Tilli, tuore
/g
100.0 g
0%
Rypsiöljy
/g
100.0 g
0%
Paahdetut perunat
Varhaisperuna
/kpl
30.0 kpl
0%
Rypsiöljy
/g
0.0 g
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Paahdetut sipulit
Hopeasipuli
/kpl
10.0 kpl
0%
Vesi
/ml
1500.0 ml
0%
Maille Valkoviinietikka 500 ml
/ml
500.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Suola
/g
20.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Paistettu lohi
-
Lohi 1500.0 g
-
Voi
-
Rypsiöljy
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
Tumma kapris - tillikastike
-
Kapris 100.0 g
-
Tilli, tuore 10.0 g
-
Ruokosokeri 5.0 g
-
Sitruuna 5.0 kpl
-
Tilliöljy 50.0 g
Tilliöljy
-
Tilli, tuore 100.0 g
-
Rypsiöljy 100.0 g
Paahdetut perunat
-
Varhaisperuna 30.0 kpl
-
Rypsiöljy
-
Suola
Paahdetut sipulit
-
Hopeasipuli 10.0 kpl
-
Vesi 1500.0 ml
-
Suola 20.0 g
Valmistus
-
Paistettu lohi
Kuumenna öljy ja voi paistinpannussa. Mausta lohi joka puolelta suolalla ja pippurilla. Paista lohi kuumalla pannulla ensin nahkapuoli alaspäin noin kaksi minuuttia. Käännä lohi ja paista vielä minuutti. Valele kuumalla öljy-voiseoksella sopivan kypsä. -
Tumma kapris - tillikastike
Redusoi KANAFOND 1/3 osaan nesteen alkuperäisestä määrästä. Mausta kalafondilla, sokerilla ja sitruunamehulla. Lisää lopuksi hienonnettu kapris ja hienonnetut tillinvarret. Viimeistele tilliöljyllä. -
Tilliöljy
Ryöppää tillit nopeasti kiehuvassa vedessä. Nosta jääveteen jäähtymään. Purista kuivaksi karitaliinassa. Aja tilli ja öljy blenderillä sileäksi. Valuta karitaliinan läpi öljy talteen. Laita kylmään jotta vesi ja karsta valuvat pohjalle. Laita valmis öljy pulloon. -
Paahdetut perunat
Pese perunat. Sekoita perunat öljyssä. Mausta suolalla. Paahda perunoita 180 asteessa 25 - 35 minuuttia. -
Paahdetut sipulit
Kuumenna vesi, etikka ja suola kiehuvaksi. Laita kuoritut sipulit kattilaan kannen alle. Keitä miedolla lämmöllä 10 - 12 minuuttiia. Nosta sipulit talouspaperin päälle jäähtymään hetkeksi. Puolita sipulit. Paahda kuivalla pannulla sipulin leikkauspintaa kunnes ruskea. Voit käyttää myöskaasupoltinta pintojen paahtamiseen. Erottele sipulin kerrokset erilleen ja viimeistele vielä ripauksella suolaa, mustapippuria ja etikkaa. -
Viimeistele
Kirvelin oksaTilliTilliöljy