Steak & Fries maustevoilla
Yksi suosituimmista Brasserie annoksista on Steak & Fries eli pihvi ranskalaisilla. Tämän klassisen punaviinikastikkeen valmistukseen on ei tarvitse käyttää aikaa tunteja vaan helpottaaksemme arkeanne olemme kehitelleet Knorr Professional DEMI GLACE:sta huokean ja helpon kastikkeen. Tämä herkullinen punaviinikastike taipuu moneen liha ruokaan padoista pihveihin.

Raaka-aineet
Steak & Fries maustevoilla
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€3473.32
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Pihvi
Naudan entrecote
/n/a
1800.0 n/a
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/n/a
0.0 n/a
0%
Voi
/g
0.0 g
0%
Rypsiöljy
/g
0.0 g
0%
Valkosipulinkynsi
/kpl
0.0 kpl
0%
Timjaminoksa
/kpl
0.0 kpl
0%
Punaviinikastike
Knorr Professional Demi Glace 1 L
/ml
1000.0 ml
0%

Punaviini
/ml
80.0 ml
0%
Maille Sherryviinietikka 500 ml
/ml
30.0 ml
0%

Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg
/g
30.0 g
0%
Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Sienifondi, tiiviste 1 L/50 L
/ml
20.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Ruokosokeri
/g
10.0 g
0%
Suola
/g
10.0 g
0%
Maustevoi
Voi
/g
500.0 g
0%
Kapris
/g
100.0 g
0%
Valkosipuli, raastettuna
/g
20.0 g
0%
Knorr Tahnamauste Provence 340 g
/g
50.0 g
0%

Knorr Curry Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
10.0 g
0%

Mustapippuri myllystä jauhettu
/n/a
2.0 n/a
0%
Persilja
/g
25.0 g
0%
Rakuuna
/g
25.0 g
0%
Kirveli
/g
25.0 g
0%
Appelsiini
/kpl
1.0 kpl
0%
Sitruuna
/kpl
1.0 kpl
0%
Knorr Aromat 1,2 kg
/kg
40.0 kg
0%

Paahdettu valkosipuli dippi
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/g
500.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Valkosipuli
/kpl
2.0 kpl
0%
Knorr Aromat 1,2 kg
/g
10.0 g
0%

Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Pihvi
-
Naudan entrecote 1800.0 n/a
-
Suola
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
-
Voi
-
Rypsiöljy
-
Valkosipulinkynsi
-
Timjaminoksa
Punaviinikastike
-
Punaviini 80.0 ml
-
Ruokosokeri 10.0 g
-
Suola 10.0 g
Maustevoi
-
Voi 500.0 g
-
Kapris 100.0 g
-
Valkosipuli, raastettuna 20.0 g
-
Mustapippuri myllystä jauhettu 2.0 n/a
-
Persilja 25.0 g
-
Rakuuna 25.0 g
-
Kirveli 25.0 g
-
Appelsiini 1.0 kpl
-
Sitruuna 1.0 kpl
Paahdettu valkosipuli dippi
-
Valkosipuli 2.0 kpl
Valmistus
-
Pihvi
Kuumenna öljy ja voi paistinpannussa. Mausta pihvi suolalla ja pippurilla. Paista pihvi sopivaan kypsyyteen. Valele voiöljyseoksella jossa valkosipulinkysiä ja timjamia. Anna pihvin levätä. Kuumenna uudestaan tilkka öljyä pannussa ja kuumenna pinnat ennen esille laittoa. Lisää lopuksi punaviinikastiketta ja glaseeraa pihvi pannussa. -
Punaviinikastike
Mittaa kaikki raaka-aineet astiaan ja sekoita. Kun lisäät tapiokan nesteeseen sekoita hyvin jotta tärkkelys sekoittuu tasaisesti eikä paakkuunnu. Kuumenna kattilassa ja anna kiehua neljä minuuttia. -
Maustevoi
Leikkaa voi 2 x 2 cm paloiksi ja jätä huoneenlämpöön. Hienonna kaprikset. Raasta valkosipulinkynsi. Hienonna yrtit. Raasta sitruksien kuoret. Sekoita kaikki ainekset kutterissa tasaiseksi. Pursota voi kelmulle ja rullaa kelmusta noin 4 cm paksu pötkö. Poista kelmusta ilmat. Sulje pötkön päät hyvin. Pakasta. Leikkaa noin puolen cm paksuisia paloja. Poista kelmu. -
Paahdettu valkosipuli dippi
Leikkaa valkosipuleista hattu pois. Kääri folioon. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Paahda folio nyyttiä tunnin verran. Purista valkosipuli kuoresta. Liiskaa veitsellää työlaudan pintaan. Sekoita pehmeä kullanruskea valkosipuli majoneesin kanssa ja mausta Aromatilla.