Menu

Raaka-aineet

+

Pihvi

  • Naudan entrecote 1800.0 n/a
  • Suola
  • Mustapippuri myllystä jauhettu
  • Voi
  • Rypsiöljy
  • Valkosipulinkynsi
  • Timjaminoksa

Punaviinikastike

Maustevoi

Paahdettu valkosipuli dippi


Yksi suosituimmista Brasserie annoksista on Steak & Fries eli pihvi ranskalaisilla. Tämän klassisen punaviinikastikkeen valmistukseen on ei tarvitse käyttää aikaa tunteja vaan helpottaaksemme arkeanne olemme kehitelleet Knorr Professional DEMI GLACE:sta huokean ja helpon kastikkeen. Tämä herkullinen punaviinikastike taipuu moneen liha ruokaan padoista pihveihin.  

...

Valmistus

  1. Pihvi

    Kuumenna öljy ja voi paistinpannussa. Mausta pihvi suolalla ja pippurilla. Paista pihvi sopivaan kypsyyteen. Valele voiöljyseoksella jossa valkosipulinkysiä ja timjamia. Anna pihvin levätä. Kuumenna uudestaan tilkka öljyä pannussa ja kuumenna pinnat ennen esille laittoa. Lisää lopuksi punaviinikastiketta ja glaseeraa pihvi pannussa.
  2. Punaviinikastike

    Mittaa kaikki raaka-aineet astiaan ja sekoita. Kun lisäät tapiokan nesteeseen sekoita hyvin jotta tärkkelys sekoittuu tasaisesti eikä paakkuunnu. Kuumenna kattilassa ja anna kiehua neljä minuuttia.
  3. Maustevoi

    Leikkaa voi 2 x 2 cm paloiksi ja jätä huoneenlämpöön. Hienonna kaprikset. Raasta valkosipulinkynsi. Hienonna yrtit. Raasta sitruksien kuoret. Sekoita kaikki ainekset kutterissa tasaiseksi. Pursota voi kelmulle ja rullaa kelmusta noin 4 cm paksu pötkö. Poista kelmusta ilmat. Sulje pötkön päät hyvin. Pakasta. Leikkaa noin puolen cm paksuisia paloja. Poista kelmu.
  4. Paahdettu valkosipuli dippi

    Leikkaa valkosipuleista hattu pois. Kääri folioon. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Paahda folio nyyttiä tunnin verran. Purista valkosipuli kuoresta. Liiskaa veitsellää työlaudan pintaan. Sekoita pehmeä kullanruskea valkosipuli majoneesin kanssa ja mausta Aromatilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu